Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo je šutjela o tome

Lana Jurčević progovorila o teškom životnom razdoblju: 'Nisam bila spremna na vukove koji su me čekali'

Foto: Instagram
1/5
29.11.2022.
u 15:32

U iskrenoj objavi na svom blogu Lana Jurčević pratiteljima je priznala da izazov koji je nedavno pokrenula za nju ima terapeutski učinak te progovorila o problemu s kojim se odbijala suočiti čak 15 godina.

Pjevačica Lana Jurčević (38) početkom listopada pratiteljima je otkrila kako se upustila u dvadesetodnevni izazov tuširanja hladnom vodom, a sada je po prvi puta otvoreno i hrabro progovorila što stoji iza toga. U iskrenoj objavi na svom blogu Lana je pratiteljima priznala da ovaj izazov za nju ima terapeutski učinak te progovorila o problemu s kojim se odbijala suočiti čak 15 godina. Naime, Lana se suočila s anksioznošću i neugodnim napadajima panike, a zbog svega su joj liječnici savjetovali da počne uzimati antidepresive. 

-  Premlada sam bila i prenespremna za vukove koji su me čekali s druge strane. Bilo je tu stvari vezano uz showbusiness, suočavanje s hrpom komentara, naslova koji su rezali kao nož, 'ganjale' su se tiraže i nije bilo milosti u to vrijeme. Čak i da sam bila odrasla, formirana osoba, a ne klinka na početku života, pitanje je kako bi se nosila s tim… Bilo je tu i privatnih stvari, svega pomalo.

Nakupilo se. Krenuli su napadaji panike, anksioznost, strah od gužvi, nije samo da su mi zatvoreni prostori bili prijetnja, to je prešlo i na vanjske prostore, 'uhvatilo' bi me i nasred ceste dok sam šetala psa. Imala sam osjećaj da nemam zraka i nisam mogla disati… - piše Lana na svom blogu. 

Podsjetimo, Lana je u svojoj objavi početkom studenog istaknula i da hladan tuš mijenja život na bolje, a navela je da jača izdržljivost, imunitet i smanjuje nakupljeni stres. - Svašta će se događati tih prvih 30 sekundi. Neki će propjevati operu, neki će prostačiti, neki vrištati na glas ili u sebi. Neki će skakutati na mjestu, neki se smijati, neki plakati- rekla je Lana u videu u kojem se tušira u donjem rublju pa dodala: - Ali jedno obećavamo, bistrinu i snagu uma, življe i sretnije tijelo. Tek smo na početku, saznat ćete barem 20 razloga zašto se trebate pridružiti izazovu! A onda i osjetiti na svojoj koži- objasnila je Lana koja je kroz rad na sebi naučila živjeti s napadajima panike, a sada svojim primjerom želi pomoći i drugima koji su se našli u sličnoj ili istoj situaciji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

VIDEO Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton 

Ključne riječi

Komentara 1

HH
Hrvoje Hrk !!
15:44 29.11.2022.

Jedna od normalnijih osoba iz tog ...kao..javnog života..ženska oduvijek normalna i na zemlji..nije puna sebe..kao bačićka,rozgica..veljača jelena...šuputica plastična..ova je realna i sad zadnjih godina svjesna da stari i da joj tjelo nije ko nekada i da ima par kila viška ..i ne muči ju to !! Jedno veliko Bravo za nju kao osoba !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije