Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Lana Jurčević pokazala trbuh: 'Kad gledam stare snimke, ne vjerujem koliko sam bila mršava'

Foto: Instagram screenshot
1/18
07.04.2022.
u 12:37

U komentarima su joj pratitelji pisali razne prijedloge. „Dođi trčati sa mnom“, „Trebaš krenuti šetatiti sa mnom“, „“Ples na svili“, samo su neki od njih.

Pjevačica Lana Jurčević (37) sa svojim pratiteljima na društvenim mreža često dijeli različite šale. Lana je tako ovog puta podijelila video u kojem se čuje glas druge osobe. 'Koliko si smršavila i kako napreduje dijeta?'- pitanje je koje se čuje, a zatim i odgovor osobe koji Lana oponaša usnama. 'Ne napreduje', kaže. U videu se prvo vidi Lana kako sjedi, a zatim je kameru spustila tako da je fokus na njezinom trbuhu dok ga mazi. „Nema dijete, a ni djeteta“, napisala je preko videa te dodala emotikone koji plaču od smijeha.

U opisu objave istaknula je nešto drugo.“Kad gledam neke stare snimke, ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem… Da ne zakržljam, treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još“, napisala je u opisu objave te zamolila svoje pratitelje za prijedloge nekih dobrih aktivnosti i treninga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

U komentarima su joj pratitelji pisali prijedloge. „Dođi trčati sa mnom“, „Trebaš krenuti šetatiti sa mnom“, „“Ples na svili“, samo su neki od prijedloga. „Prelijepa si“,“Top si i pusti priču“, pisali su joj pak drugi. 

Podsjetimo, Lana često promovira ljubav prema sebi i svojem tijelu. Sada se u jednom intervjuu ponovno osvrnula na to kazavši kako ju ne određuje koliko kilograma ima. ''Mene danas ne određuje je l' ja imam 55 ili 75 kila, je l' imam ono prišta na sred čela, tak mi je svejedno što tko misli bitno da sam ja dobro sa sobom'', rekla je za InMagazin. 

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti

 

Ključne riječi

Komentara 2

WA
wannabenovinari
13:58 07.04.2022.

Plastične sise i nos. Prava škemba i celulit.

RA
radolizem
13:20 07.04.2022.

Lijepa trudnica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije