Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah mu je odgovorila

Lana Jurčević pokazala neobičan prizor iz svog doma, pratitelj joj poručio: 'Dugo nisi čistila'

Foto: Instagram
1/8
08.06.2023.
u 15:15

Pjevačica Lana Jurčević nasmijala je mnoge prizorom spužve za brisanje poda iz koje je naraslo bilje, a ispod objave odmah su se zaredali i brojni komentari

Pjevačica Lana Jurčević (38) nasmijala je svoje pratitelje na Instagramu posljednjom objavom i prizorom koji je zatekla na svom balkonu. Naime, Lana je pokazala spužvu za pranje balkona koja je obrasla biljem. 

- Umirem od smijeha! 🤣🤣🤣. Ja ne znam, ali mene ovakve stvari tako razvesele! Pa meni je počeo rasti vrt na spužvi za čišćenje na balkonu!! Hahahahaha! I LOVE IT!! Ima tu i paučine i cijelo životinjsko carstvo… Znaci ja ovo NE DIRAM. Puštam da vidim do kud ce i do kad ce. Čak je i trava na lijevom ćošku počela rast 😂. A balkon ću ribat nečim drugim :-)) - napisala je Lana uz fotografiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Ispod objave odmah su se zaredali komentari pratitelja koje je ovaj prizor nasmijao. Neki su joj dali i neke poslovne ideje.

- Patentiraj ti ovo! Obnovljivi izvori, na kraju krajeva uspjela si uzgojiti vrt iz spužve. Točno ni ne smiješ dirati više, nema ni pranja balkon. By the way ljubomorna sam, ja sam ubila svaku biljku koja mi je ušla u kuću, a tebi rastu i iz spužve, što ti je nafaka-  komentirala je jedna pratiteljica.

VEZANI ČLANCI:

- Može, patent! Ja ne znam što je, ali zadnja 3 mjeseca mi je sve propupalo. Čak i orhideja koja se nije budila 2 godine, znači džungla na sve strane - kroz smijeh je odgovorila Lana.

-Znači da često čistiš kao i ja - nadovezala se pak druga pratiteljica. -Dugo se nije čistilo - dodao je i jedan od Laninih pratitelja. -Treba imati vremena za to - odgovorila mu je Lana koja je nedavno na svom Instagramu podijelila i  video u kojem je pokazala kako joj je jedna djevojka iza leđa komentirala izgled u samom centru Zagreba. - Kako je debela – govorila je djevojka njoj iza leđa, a Lana je sve prokomentirala:

- Pa što život nije divan? Bilo nam je super neki dan na nastupu na Europskom trgu, a malo kasnije stižu i fotkice! Ali prije toga desert prije ručka, nešto slatko - ovaj video. Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih ‘komplimente’. Svega ima. Bitno da je nam bilo top, da smo se naskakali i napjevali… Ali bez obzira… budite nježni jedni prema drugima - nikad ne znate što stoji iza toga. Pa i prema njoj - napisala je Lana. Brojni pratitelji poslali su pjevačici poruke podrške u komentarima. "Pogled i komentar jedne ljubomore žene. Lana kraljice naša", napisala je jedna pratiteljica. "Neugodno mi je umjesto nje", dodala je druga.

Lana je, potom, svima zahvalila na podršci te je pojasnila odluku da onemogući komentare ispod videa. - Hvala na nevjerojatnoj želji da me branite i količini ljubavi i privrženosti koju mi pokazujete. Na tome sam vam zahvalna do neba i uvijek ću biti, ali nećemo vraćati istom mjerom.Ugasit ću komentare na tom videu. Ni ja se ne osjećam dobro kad vidim neke stvari. Kad sam rekla nježnost: to što smo mi javne osobe ne znači da smo kante za smeće i da je nama dozvoljeno raditi što god tko hoće... Prošla su vremena kad smo se s tim mirili. Ovaj video treba biti podsjetnik da ne komentiramo tuđi izgled, o kome god se radilo, jer mi nismo naše tijelo. Naša vrijednost se ne određuje po konfekcijskom broju. Hajdemo djecu učiti nekim boljim stvarima i hajdemo mi biti bolji – poručila je glazbenica koja na društvenim mrežama često govori o tome kako je sretna s time kako izgleda i kako se osjeća ugodno u svom tijelu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Babakata
Babakata
03:59 09.06.2023.

Totalno bez smisla.

PA
Pašić
15:53 08.06.2023.

Tako lijepa i ...hmm... mlada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije