Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršeno tijelo

Lana Jurčević mami u svom najizazovnijem izdanju dosad

lana jurčević
Foto: Facebook
1/3
16.05.2014.
u 15:52

Zgodna pjevačica putem društvenih mreža podijelila je atmosferu s nastupa s daškom kabarea, održanog u četvrtak u Ljubljani

Seksepilnim fotografijama s nastupa u Ljubljani, Lana Jurčević pokazala je kako pali i žari nastupima na pozornicama. Zgodna pjevačica putem društvenih mreža podijelila je atmosferu s nastupa s daškom kabarea, pokazavši svoje najizazovnije izdanje dosad.

– Ovako je to izgledalo sinoć uz dašak kabarea! Kabare = 'Malo, zabavno kazalište' – napisala je 29-godišnja pjevačica ispod objavljenih fotografija na kojima je svoje savršeno tijelo ponosno pokazala u korzetima.

Nakon uspješne suradnje s Connectom na pjesmi "Noć bez granica" krajem prošle godine, Lana upravo ovih dana završava pripreme za objavu svog novog singla.

>>Istrenirana Lana Jurčević pokazala svoju savršenu figuru i goli trbuh

 
Ključne riječi

Komentara 6

KG
KG002
20:51 16.05.2014.

Taj njen trash od pjesama ionako samo golotinjom može prodat.....

JM
jorgovan.mojski
10:59 18.05.2014.

hehe sve pokusava

ZG
zgbzoran
11:18 17.05.2014.

zgodna je u licu nema kaj, ali s obzirom na kut kamere i štikle rekao bi da ima prilično kratke noge, no bez obzira na to želim joj sreču u karijeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije