Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tatino zlato

Lana i Vedran Zrnić dobili blizance Bornu i Vitu

vedran zrnic
pixsell
10.03.2011.
u 13:34

Rukometni reprezentativac jučer je u Gummersbachu drugi put postao tata. Njegova supruga Lana prirodnim je putem rodila dva zdrava dječaka koji su dobili imena Borna i Vito

Hrvatski rukometni reprezentativac Vedran Zrnić jučer je drugi put postao tata. Njegova supruga Lana u njemačkom je gradiću Gummersbachu prirodnim putem rodila zdrave blizance. Dječaci su dobili ime Vito i Borna. Uz nju je tijekom poroda cijelo vrijeme bio suprug, piše Story.

- Sve je OK, prošlo je brzo. Dečki su veliki, živi i zdravi, izjavili su supružnici koji imaju i trogodišnju kći Tonju.

- U Njemačkoj sam rodila kćerkicu Tonju i za bolnicu u gradiću koji je postao naš drugi dom imam samo riječi hvale. Bilo mi je glupo da idem rađati u Zagreb jer bih bila sama. Vedran ne bi mogao sa mnom u rađaonicu, a njegova potpora mi je najvažnija – izjavila je nedavno 32-godišnja Lana.

Komentara 2

PE
Peasant
15:02 10.03.2011.

.....a i nije zgorega napomenuti kako su dečkići automatski dobili i državljanstvo... \'u Zagrebu bi bila sama....\' a ja sam opal s kruške! pusti priče, Snježana! U svakom slučaju dečkima želim zdravlje i svu sreću!

Avatar Dinamovac
Dinamovac
22:53 13.03.2011.

Lani i Vedranu čestitam od srca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije