Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miss svijeta

Lana Gržetić oduševljena: Bali me ostavlja bez daha

Lana Gržetić (1)
Foto: Facebook
1/4
12.09.2013.
u 10:57

Teško je pronaći prave riječi kojima bih opisala svoje oduševljenje Balijem i ljudima koje ovdje susrećem, kaže Lana koja je na svečanom otvorenju natjecanja nosila indonezijsku nošnju

Nakon šestodnevnog boravka u Pan Pacific Nirwana Bali Resortu predstavnice 130 zemalja koje se natječu za titulu Miss Svijeta premještene su u Westin Resort Nusa Dua Bali gdje se održala i ceremonija otvaranja ovog prestižnog natjecanja.

Naša Lana Gržetić na ceremoniji otvaranja nosila je i tradicionalnu indonezijsku nošnju.

– Teško je pronaći prave riječi kojima bih opisala svoje oduševljenje Balijem i ljudima koje ovdje susrećem! Krajolici su prekrasni, građevine me svojom ljepotom ostavljaju bez daha, a ljudi su toliko susretljivi i gostoljubivi da se od prvog trenutka svog boravka na Baliju osjećam fantastično. Upravo zato mi je bila posebna čast nositi živopisnu indonezijsku nošnju na ceremoniji otvaranja, a to je tek dio neprocjenjivog blaga koje ću ponijeti sa sobom s Balija. Nevjerojatan dojam na mene je ostavio i posjet Pura Besakihu ili Majčinu hramu koji se nalazi u selu Besakihu na padinama planine Agung na istoku otoka i najveći je i najvažniji hinduistički hram na Baliju. Svakako bih izdvojila i posjet muzeju Rudana koji je utemeljitelj Nyoman Rudana kreirao prema filozofskom konceptu Tri Hita Karana koji objedinjuje tri čovjekova odnosa: prema prirodi, prema društvu i prema Bogu. Na kraju moram spomenuti i neponovljiv doživljaj na otoku Seranganu kada smo u zoru posjetili Turtle Conservation & Education Centre i male, tek izlegle kornjače pustili u more i na taj način im pomogli da prežive – kaže lijepa Lana.

>> Prelijepa Lana Gržetić stigla u Indoneziju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije