Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUH LJETA

Lana čekala Vedrana Ćorluku, a on bio u zagrljaju s Frankom Batelić

'03.10.2010.,Zagreb  - Hrvatski nogometasi stigli su u Zagreb na pripreme nogometne reprezentacije za  kvalifikacijski susret za prvenstvo Europe s reprezentacijom Izraela. Vedran Corluka Photo: Zeljk
Foto: 'Zeljko Hladika/PIXSELL'
1/3
24.07.2012.
u 16:10

Vedran Ćorluka u subotu je, odmah nakon treninga, iz Moskve krenuo na šestosatno putovanje u Hrvatsku točnije na Zrće gdje bile su i njegove dvije simpatije

Omilile su se Vedranu Ćorluki 24-satne zabave koje se nude na jadranskoj obali. Potkraj lipnja, nakon povratka s Eura, sa Sammirom 26-godišnji nogometaš Bilićeva Lokomotiva stigao je na otvorenje noćnog kluba Papaya na Zrću. Nekoliko je dana tulumario s prijateljima i Frankom Batelić s kojom se, tvrde bliski prijatelji, upustio u avanturu. Prošlog se vikenda vratio na Zrće na nastup engleskog DJ-a Carla Coxa.

2370 km zbog zabave

U petak popodne, po moskovskom vremenu, odigrao je u gradu Saransku, 630 kilometara istočno od Moskve, prvu utakmicu u dresu Lokomotiva protiv Mordovije i u 38. minuti postigao zgoditak koji je njegovu ekipu doveo do pobjede. Odmah potom avionom se s momčadi vratio u Moskvu. U subotu ujutro, doznajemo, odradio je trening. Budući da su igrači nedjelju dobili slobodnu, Vedran vikend nije proveo u Rusiji nego je požurio u Hrvatsku – 2370 kilometara, kolika je udaljenost Moskve i Zagreba, Čarliju, ponesenom uspješnom početkom sezone, nije predstavljao ni najmanji problem.

Nakon šestosatnog putovanja u subotu navečer stigao je u Novalju, gdje je uz deset tisuća ljudi slavio 50. rođendan legende svjetske klupske scene. No mnoge je začudilo što njegova 21-godišnja djevojka Lana Gadža Čermak, s kojom je prošli slobodan vikend provodio u romantičnom druženju u Bolu na Braču, nije bila u njegovu nego u društvu domaćeg estradnog stilista. Gdje se skrio Čarli?

Skriveni poljupci

Nešto dalje, skriven pokraj zatvorenog šanka, bio je Ćorluka sa 20-godišnjom pjevačicom Frankom Batelić. Oni su se, donosi ekskluzivne fotografije današnji broj dnevnog lista 24sata, cijelu večer ljubili i mazili te proveli jutro u apartmanu, odakle je izašao u nedjelju popodne. Tada ga je čekalo još šest sati putovanja do Moskve, gdje je u ponedjeljak ujutro morao biti na treningu.

Iz Lokomotiva doznajemo da ne vide problem u Ćorlukinu provodu za slobodnog dana. Iako nijedno od troje ljubavnih aktera nije bilo dostupno za komentar, jasno je da ovo ljeto Čarli ljubi – bez ograničavanja. I da mu i deseci sati putovanja za nekoliko nježnih trenutaka sa svojim omiljenim djevojkama ne predstavljaju zapreku.

Komentara 18

OB
-obrisani-
23:53 24.07.2012.

izgleda da je pitanje dana kad ce naletiti na avu karabatic koja ce mu se udvarati na latinskom

DU
Deleted user
16:25 24.07.2012.

Nije to lako ustanoviti koja baca kazaljku manometra više ulijevo! Treba nekoliko uzastopnih mjerenja... Pustite na miru tipa koji je onako prošetao tursku obranu i doveo hrv. puk u ekstazu. Jedan gol on zabio Turcima, a onda još i asistirao za drugi. Malo muške solidarnosti... Zadužio nas je i bez njega ne bi Turcima vratili dug s pretprošlog natjecanja.

AL
Alkana
21:33 24.07.2012.

E Franka, Franka, što ti to treba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije