Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFROVIZIJA

Lana Banely u ultrakratkoj minici malo toga ostavila mašti

banely (1)
Foto: Screenshot: HTV
1/13
29.06.2010.
u 23:14

Voditeljica je, naime, emisiju vodila u minihaljinici koja joj je jedva prekrila bedra. Iako to nije prvi Lanin izlet u “mikro i mini vode”, današnja je minica bez sumnje televizijski presedan.

– Moje su noge hladno oružje – rekla je nedavno TV voditeljica i bivša prvakinja u tekvondou Lana Banely.

U tu tvrdnju lijepe HTV-ove voditeljice u utorak navečer mogli su se uvjeriti nogometni gosti u studiju Afrovizije koji su morali uložiti silne napore da se, umjesto na njezine atraktivne noge, koncentriraju na najvažniju sporednu stvar na svijetu, a i milijunski TV auditorij ostao je zatečen.

Voditeljica je, naime, emisiju vodila u minihaljinici koja joj je jedva prekrila bedra.

Iako to nije prvi Lanin izlet u “mikro i mini vode” jer je i prije koketirala s kratkim suknjicama, današnja je bez sumnje televizijski presedan. Inače, od početka Afrovizije obje voditeljice, i Mila Horvat i Lana Banely, muški dio populacije oduševljavaju slobodnijim stylingom, koji neodoljivo podsjeća na onaj voditeljica na talijanskim TV postajama.

Večeras nije bilo moguće doznati je li “krivac” za izazovan izgled netko od HTV-ovih kostimografa ili sama voditeljica jer iz HTV-ove press-službe to nisu mogli ustanoviti u kratkom roku.

Ipak, stilist Ivan Friščić vjeruje da je Lana sama osmislila styling, a haljina koju je nosila dizajnersko je djelo modne kuće Celyn b.

– Iako je ova haljina mrvicu prekratka, pozdravljam taj slobodniji pristup. Format emisije, koja je uostalom i namijenjena većinom muškarcima, to dopušta, a i drago mi je što je Hrvatska radiotelevizija izašla iz “starinskog” formata i napokon prati trendove – ističe Friščić.

Inače, prema poslovnom bontonu, haljina ne bi smjela sezati više od pet centimetara iznad koljena. Tridesetak centimetra manje tkanine na savršenom tijelu Lane Banely rijetkima je zasmetalo.

No u tome slučaju ne bi se govorilo o voditeljičinu stylingu i atraktivnosti.

Komentara 67

OB
-obrisani-
23:31 29.06.2010.

pizdarija.

OB
-obrisani-
03:11 30.06.2010.

ehhhhhhhhhhhhhhh

OB
-obrisani-
17:57 30.06.2010.

Mikrogrizzly zaboravlja da je Sharon ima kvocijent inteligencije 157! (30.06.2010. u 10:57h mikrogrizzly je napisao/la: I na kraju, Banely nije dobra kao sportski komentator (sjetite se njenih komentara umj. klizanja, primjerice..), ali kao što reče Sharon Stone - kad see zbroji što imam u glavi i dolje, to je uvijek dobitna kombinacija. )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije