Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA ZLATNIH DVORA OTKRIVA

Lakše nam je sad kad su blizanke počele govoriti

Dijana Vidušin s kćerkicama
Foto: Dražen Kokorić
1/4
19.10.2016.
u 08:29

Dijana Vidušin svaki slobodan trenutak koristi za igru s blizankama Marlom i Vidom, koje su protekli vikend proslavile drugi rođendan

Glumica Dijana Vidušin, koja tumači Maru Veselicu, sestru Nikole Rakitića (Robert Kurbaša), u sapunici Nove TV “Zlatni dvori”, svaki slobodan trenutak između snimanja serije iskoristi za igru s blizankama Marlom i Vidom. Kako je otkrila za Story.hr, protekli su vikend djevojčice proslavile drugi rođendan te je tom prilikom cijela obitelj otputovala u Istru.

Obožavaju čitanje priča

– Odlično smo se proveli. Bili smo u mojoj rodnoj Istri i slavili u obiteljskoj kući. Baka je djevojčicama ispekla tortu, a djed je pripremio izvrsnu peku za sve. Bio je to intimni krug ljudi jer je Vidi i Marli još najvažnije da su uz njih njihovi najbliži. Sve je bilo puno balona, a darovi su im bili zanimljivi prije svega zato što su bili šareni i jer su šuškali – rekla je raznježena mama Dijana koja je otkrila časopisu Story da blizanke, kada čuju uvodnu pjesmu “Zlatnih dvora”, odmah trče pred televizor i govore: “Konj, konj, vatra, vatra”, što im je ostalo od prve epizode kada su bile fascinirane scenom požara. Glumica je rekla kako su djevojčice trenutačno u fazi otkrivanja riječi, a kada počnu ponavljati sve u isti glas, zna biti poprilično glasno. Djevojčice, naime, vole biti u parku i na otvorenom te obožavaju da im se čitaju priče.

Prosidba samo u seriji

– Marla je malo življa, a Vida je sramežljivija. Naša rodbina i prijatelji kažu kako je Vida slična meni, a Marla Mariju. Uglavnom, počele su govoriti pa je malo lakše jer možemo komunicirati – otkrila je Dijana.
Što se tiče uloge u seriji “Zlatni dvori”, Dijana ima samo riječi hvale za ekipu s kojom radi.

– Od atmosfere, organizacije, uloge, ekipe, sve mi se sviđa i jako sam zadovoljna. To je za mene novi format, sve je brzo i nema puno ponavljanja, ali je i izazov.

A dok su baka i djed čuvali Vidu i Marlu, Dijana je s partnerom, glazbenikom Marijem Knezovićem, jednu večer u Istri uspjela čak i izaći.

– Ukrali smo malo vremena za sebe i otišli na premijeru kazališne predstave “Egzorcizam” Dalibora Matanića u Puli. Sve u svemu, iza nas je jako ispunjen vikend – rekla je poznata 34-godišnja Puljanka. U seriji se udala, a privatno, kaže, s Marijem ne razgovara o braku iako katkada pomisli kako bi bilo lijepo odjenuti neku lijepu vjenčanicu.

>>Mlada Dijana Vidušin bit će Antigona u režiji A. Popovskog

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije