Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

Lady Gaga šokira lažnim spolovilom i krvavim ranama

gaga
Foto: PIXSELL
1/4
05.11.2010.
u 10:31

Do večerašnjeg koncerta u zagrebačkoj Areni ostaje tajna čime će iznenaditi našu publiku

Ono što je danas Lady Gaga, nekad je bila djevojčica Stefani Germanotta. Rekli bismo: “Rođena da šokira”, jer već kao sedmogodišnja djevojčica u domu u New Yorku dadilje je znala dočekati potpuno gola za klavirom. Taj ekscentrični talent nije ju napustio, štoviše, penje se k vrhuncu svoje kreativne moći, a o njezinim provokativnim nastupima raspravlja se danima i secira jesu li blasfemični ili fantastični. Stoga u ekstazi očekivanja Gagina večerašnjeg nastupa u zagrebačkoj Areni, podsjetimo se nekih trenutaka koji su kirurškom preciznošću te marketinške stručnjakinje napravili rez između spektakla kakav je bio nekad i kako ga danas ona radi.

Majstorica marketinga

Njezine modne ludosti svakodnevne su. Ali kada im doda i priču kao što je učinila lani na kultnom festivalu Glastonbury, e to je već nešto. Tada je u uskom korzetiću, raširivši noge, publici predstavila svoj "muški" ud. To je bio okidač koji joj je osigurao barem mjesec dana medijske pozornosti i napisa: “Lady Gaga je hermafrodit”, a ona je vatru raspirivala izjavama: “Da, imam i žensko i muško spolovilo! Ne sramim se i poručujem dvospolcima da se osjećaju posebno!” Poslije ovog uslijedilo je krvavo iznenađenje na dodjeli nagrada MTV-a. Izašla je na scenu, a na nju je pao golemi kristalni luster. Oblivena "krvlju" i ranama iz kojih lipti crvena tekućina, otpjevala je svoje, a potom su je odnijeli s pozornice.

Roditeljski bunt

Turneja “Monster Ball”, u sklopu koje Gaga stiže k nama, osim šokantnim efektima, obiluje i krvlju. Najviše kritika pokupila je poslije nastupa u Manchesteru u lipnju ove godine kad je na pozornici inscenirala vlastito klanje i proždiranje. Kako se malo prije Gagina nastupa u blizini tog grada doista dogodilo nekoliko ubojstava koje je počinio vozač taksija Derrick Bird, engleska javnost, a posebice roditelji koji su na koncert doveli djecu, ostali su skamenjeni. No, Gaga je doista umjetnica, a u umjetnosti je gotovo sve dopušteno!

Ključne riječi

Komentara 9

RO
rokoniksa
11:56 05.11.2010.

Pogledajte što GAGA sprema svojim fanovima. http://www.zabavnikplus.com/Naslovnica/Prikazclanka/tabid/59/ArticleId/2230/language/en-US/Lady-Gaga-poslije-Zagreba-krece-na-turneju-po-farmama-i-scaron-talama.aspx

DU
Deleted user
12:53 05.11.2010.

baš će biti zgodno kas se utvrdi da nije lažno spolovilo nego \"lady\" jer riječ je o muškarcu. a zvati to umjetnošću, to je stvarno sramota, za ovo su umjetnice ceca i seka, čak imaju malo manje grozan falš nego ova.

Avatar Robertissimo
Robertissimo
14:11 05.11.2010.

Ni sluha, ni stila, ni ukusa... i još nije ni smiješna. Nestat će kao što je nestala Britney Spears. Držim fige da to bude čim prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije