Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT U CELIBATU

Lady Gaga poziva obožavatelje da se, poput nje, odreknu seksa

gaga
Pixsell
12.04.2010.
u 10:32

- Ne morate se seksati da biste imali više samopouzdanja i ako niste spremni, nemojte pristati na seks. Ako jeste, na mojim koncertima možete dobiti besplatne prezervative.

Pjesme i video spotovi Lady Gage možda pršte seksualnim nabojem, no u stvarnom životu 24-godišnja pop zvijezda potpuno je lišena seksa te s ponosom priznaje da živi u celibatu.

Pjevačica pravog imena Stefani Germanotta sličan životni stil želi prenijeti i na svoje obožavatelje kojima poručuje da je u redu ako se ne seksaju.

- Ne mogu vjerovati da ću reći ovo – nemojte se seksati. Trenutačno nisam u vezi i to je moj izbor jer nemam vremena da ikoga dovoljno dobro upoznam. Zato, u redu je ne seksati se, u redu je nekoga prije upoznati. U celibatu sam, celibat je u redu - kaže Gaga te dodaje da svoj celibat želi proslaviti sa svojim obožavateljima.

- Budite tko god želite biti, to je u redu. Ne morate se seksati da biste imali više samopouzdanja i ako niste spremni, nemojte pristati na seks. Ako jeste, na mojim koncertima možete dobiti besplatne prezervative.

Pjevačica poziva svoje obožavatelje da ostanu dosljedni sebi i da ne dopuste da im seks kontrolira život.

- Više nije cool stalno se seksati. Više je cool biti snažan i neovisan - poručuje slavna glazbenica koja uživa u svojoj ulozi uzora mladima diljem svijeta.

– Kada ste javna osoba, postajete uzor bez obzira na to želite li to biti ili ne. Ja želim. Nisam od onih umjetnika opsjednutih samim sobom koje nije briga za njihove obožavatelje. Osjećam odgovornost prema njima - zaključuje Lady Gaga.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
08:16 13.04.2010.

Evo ba

RA
razočarani1
15:50 12.04.2010.

a što je to na slici...o bože kakvo je zlo došlo na ovaj svijet

OB
-obrisani-
16:38 12.04.2010.

Kriza je. 330.000 ljudi je nezaposleno. Mi (www.gdi-wealth.ws) Vam nudimo priliku da se izvučete iz dugova i osigurate visoke mjesečne prihode. Drugi zarađuju, zašto ne biste i Vi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije