Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedinstvena

Lady Gaga: Milenijski koncert, ali i najuzbudljivija modna revija!

lady gaga
Foto: pixsell
1/7
04.11.2010.
u 08:59

Ako ste uzbuđeni zbog sutrašnjega Gagina showa u Zagrebu i dali ste sve da biste vidjeli milenijski koncert na ovim prostorima, ne zaboravite da odlazite i na najuzbudljiviju modnu reviju na svijetu

– U Japanu nosim isključivo odjeću japanskih modnih dizajnera, jer volim podržati mlade dizajnere poput Yuime Nakazata – izjavila je proljetos Lady Gaga. Tada je već pet mjeseci bila na svojoj najdužoj turneji “The Monster Ball”, koja je počela potkraj studenoga 2009., a završit će početkom svibnja 2011. godine u Ciudad de Méxicu! Dakako da je ta “monster turneja” najveće iskušenje za nju samu: užasno je teško održati budnom pažnju svijeta. A Lady Gaga, američko modno-glazbeno čudo, ne želi ništa manje. U tome joj mora biti ravan Nicola Formichetti, stilist odgovoran i za bizarni ukus gospođice Germanotti.

Infernalni kostimi

U središtu su Nicolinih umjetničkih editorijala, koje su snimali najjači svjetski fotografi poput Nicka Knighta, skaredna lica, čudna tijela i posebna ljepota onoga što iskače iz ljudskog mainstreama podvrgnutog imperativu plastičnih operacija. Ništa do toga, međutim, ne bi bilo presudno da nije Gagina ukusa i umjetničkog talenta nikad do kraja odškolovanog u školi primijenjene umjetnosti, kamo se i ne ide ako se nema jakog početnog talenta. No, s dobrim timom Gaga je ikonografski sjajno startala. Odmah je izazvala pozornost medija koje je šokirala infernalnim izborom kostima! Nazivana je samim vragom. To znači da je uvjerljiva u povezivanju neospornog glazbenog znanja, eklektičkog scenskog identiteta u kojem se najjače osjeti Madonna kao uzor i autentičnog ukusa za art modu ovog doba! Nije uzalud Giorgio Armani, dakle netko sa suprotne strane Gagina ekshibicionizma, izjavio da je počašćen što radi za ženu koju je nazvao “soundtrackom našeg vremena”!

Učite modne jezike

Ako ste uzbuđeni zbog sutrašnjeg Gagina showa u Zagrebu i dali ste sve da biste vidjeli milenijski koncert na ovim prostorima, ne zaboravite da odlazite i na najuzbudljiviju modnu reviju na svijetu! I da vas Lady Gaga, barem dok ste mladi, nagovara da naučite mnoge modne jezike današnjice. Učite ih za početak od nje.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Nazareth
Nazareth
07:50 05.11.2010.

ka da je sestra onom Marilynu Mansonu....ljakkkk....

PC
pchelica
20:08 06.11.2010.

Marilyn je kul, kao i Gaga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije