Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV Awards

Lady Gaga Davidu Hasselhoffu: Imaš veliki penis!

MTV AWARDS (1)
Foto: pixsell
1/5
07.11.2011.
u 11:33

Nagradu za najbolju izvođačicu Gagi je uručio David Hasselhoff, kojeg je pjevačica odlučila malo zafrkavati. Tako mu je poručila da je u ženskoj garderobi napravila rupicu kako bi ga mogla promatrati.

Ovogodišnja dodjela MTV Europe Music Awardsa u Odyssey Areni u Belfastu pretvorila se u slavlje Justina Biebera i Lady Gage, koji su pokupili najveći broj nagrada, uključujući i onu za najboljeg muškog i ženskog izvođača.

Osim što se okitila velikim brojem brojem nagrada, Lady Gaga te se večeri isticala maštovitim kreacijama. Spot za pjesmu "Born This Way" donio joj je nagradu za najbolji spot  i najbolju pjesmu, a odlukom struke proglašena je i najboljom ženskom izvođačicom.

Nagradu za najbolju izvođačicu Gagi je uručio David Hasselhoff, kojeg je pjevačica odlučila malo zafrkavati. Tako mu je poručila da je u ženskoj garderobi napravila rupicu kako bi mogla škiljiti.

– Imaš veliki penis – našalila se s glumcem luckasta pjevačica.

Justin Beiber, osim nagrade za najboljeg muškog izvođača,  pokupio i nagradu i za najboljeg pop-izvođača. 

Bruno Mars proglašen je najboljim novim izvođačem, bend Thirty Seconds To Mars osvojio je nagradu za najbolje alternativne izvođače i najbolji world stage nastup.

Nagradom za najboljeg hip hop izvođača okitio se Eminem, najboljom izvođačicom uživo proglašena je Katy Perry, dok je grupa Linking Park pokupila nagradu za najbolji rock-sastav.

Komentara 4

KO
kocka
17:50 07.11.2011.

prikazaaaaaaaa

MO
moveax
00:08 08.11.2011.

Moras imati ispran mozak kako bi tvrdio da je ovo umjetnost/umjetnica. Sto vecu spodobu napravi od sebe to je vise vole. Pa ona ismijava ljudsko dostojanstvo i inteligenciju.

MA
Maroje2312
11:45 08.11.2011.

Živi dokaz da su poremećene sve ljudske vrijednosti. In je očito ono, što gore to bolje.Ide to dok se ne uruši....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije