Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija

Lady Di donosi nam zaradu od 4 milijuna kuna

'03.07.2012., Opatija - Glumica Naomi Watts nastavlja snimati Uhvaceni u letu, biografski film o pokojnoj princezi Diani. U filmu ce biti prikazane posljednje dvije godine Dianina zivota, prije tragic
'Nel Pavletic/PIXSELL'
05.07.2012.
u 08:00

Inozemni producenti sve češće zainteresirani za Hrvatsku

Britanska glumica Naomi Watts u opatijskim hotelima Imperial i Kvarner u utorak je snimala scene u kojima princeza Diana, koju glumica utjelovljuje u filmu “Uhvaćeni u letu”, dobiva nagradu za svoj humanitarni rad.

Najzanimljiviji dio snimanja odigrao se na lokaciji u Preluci gdje su snimljene scene u kojima paparazzi jure za automobilom princeze.

Iz Opatije u Rovinj

– Uzbuđena sam i počašćena što glumim tako izvanrednu ženu koja je pozitivno utjecala na mnoge – izjavila je 43-godišnja glumica za BBC, dok je hrvatskim medijima po asistentici poručila da joj je Hrvatska jako lijepa zemlja.

Snimanje u Opatiji završilo je u kasnim večernjim satima na terasi hotela Kvarner. Ekipa predvođena redateljem Oliverom Hirschbiegelom jučer se navodno preselila u Rovinj gdje nastavljaju svoj radni boravak u Hrvatskoj.

Kako bi se što bolje pripremila za ulogu, u Londonu je određeno vrijeme provela u društvu prinčeva Williama i Harryja, sinova pokojne Diane i princa Charlesa. Na filmu koji prati dvije godine života princeze i njezine ljubavne veze s kirurgom Hasnatom Khanom te producentom Dodijem Fayedom zajednički su radile producentske kuće iz Hrvatske i Velike Britanije, a naš ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras smatra ovo izvrsnom promocijom za našu zemlju i odličnim stranim ulaganjem.

Besplatna reklama

– Proračun engleskih producenata za hrvatski dio snimanja četiri je milijuna kuna, a cijela produkcija teži više od deset milijuna dolara – rekao je ministar Maras te dodao:

– Osobno sam htio podržati ovu vrstu projekta, odnosno direktnih stranih investicija koje imaju uzlaznu tendenciju, a daju besplatnu reklamu našem turizmu.

Kao pozitivan primjer naveo je snimanje serije “Igre prijestolja” u jesen, kad će ljepote Dubrovnika poslužiti kao odlična kulisa radnji ove serije čiji svaki nastavak u Americi i diljem svijeta prati više desetaka milijuna gledatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije