Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nimalo ugodno

Kylie Minogue užasava se svog odraza u ogledalu

Kylie Minogue
Arhiva
04.12.2012.
u 11:07

– Ponekad pomislim kako bi bilo dobro da iz ormara izvadim neke vruće hlačice i odjenem ih, ali se onda pogledam i učini mi se da imam 94 godine, a ne 44 – kaže pjevačica.

Kylie Minogue priznaje da se ponekad preplaši svog odraza u ogledalu, naročito kada joj je lice bez šminke.

– Neću lagati. Mnogo puta kada se pogledam u ogledalo, shvatim da gravitacija radi svoje. Kada vidim svoje lice na Skypeu, učini mi se kao da su Spielbergovi specijalni efekti na djelu i samo se pitam: "Pa tko je ovo?!" – iskreno je priznala 44-godišnja Kylie Minogue, australska džepna Venera.

– Ponekad pomislim kako bi bilo dobro da iz ormara izvadim neke vruće hlačice i odjenem ih, ali se onda pogledam i učini mi se da imam 94 godine, a ne 44 – kaže pjevačica.

Često se pisalo da Kylie koristi botoks  da održi svježinu svog lica, a ona sama kaže da nema ništa protiv plastičnih operacija sve dok su napravljene s mjerom.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar comparator
comparator
14:28 04.12.2012.

Kaj je to s menom ? Idem po nove naočale ja tu ništ loše ne vidim.

DU
Deleted user
13:49 04.12.2012.

E sreco moja, nemoj pred ogledalom vec pozovi mene........

RT
Rollo Tomasi
12:13 04.12.2012.

I ja se užasavam svojeg odraza u ogledalu. Mogu li ja dati intervju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije