Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se tome nadala

Kylie Minogue raskinula zaruke, očajna je zbog onog što joj je zaručnik napravio

Kylie Minogue i Joshua Sasse
Foto: Instagram
1/4
03.02.2017.
u 09:54

Iako je još nedavno pričala kako će uzeti prezime zaručnika Joshue Sassa kad se vjenčaju od toga neće biti ništa jer je pjevačica izbacila glumca iz kuće

Prije nekoliko dana pričala je koliko je uzbuđena što će uzeti prezime svog zaručnika Joshue Sasse kad se vjenčaju, a sad je odjeknula vijest da su Kylie Minogue i Joshua prekinuli. 

Daily Mail piše da je pjevačica izbacila glumca iz njenog doma u zapadnom Londonu, a razlog zbog kojeg ga je izbacila je njegova, u zadnje vrijeme, pretjerana bliskost s španjolskom glumicom Martom Milans

Kaylie i Joshua imali su nekoliko žestokih svađa u zadnje vrijeme, a zadnja je rezultirala time da je Joshua izbačen. 

- Ona je shrvana i srce joj je slomljeno. Zbilja je vjerovala da je on onaj pravi. Ali jednostavno je izgubio njeno povjerenje i tu nema povratka - kaže izvor blizak pjevačici.

Joshua i Marta zbližili su se prošle godine u Kanadi tijekom snimanja serije "No Tomorrow".

 Vijest o prekidu zaruka iznenadila je i Kylieinu i Joshuinu obitelj, jer, kako je i sama pjevačica nedavno rekla, svi su s nestrpljenjem čekali da odrede datum vjenčanja i da zajedno s obitelji proslave svoju ljubav.

 

 

Good night everyone.. The adventure in LA continues 😘 #killerwomen

A photo posted by Marta Martita M (@martamilans) on

 

 

Komentara 1

LA
lakočemo
11:25 03.02.2017.

stara ali dobra,,,,slatkica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije