Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poštuju domaćina

Kupaći kostimi zabranjeni na izboru za Miss svijeta!

miss svijeta
BigPictures/PIXSELL
07.06.2013.
u 12:59

Organizatori izbora ljepote koji se održava u Indoneziji potvrdili su da djevojke neće izlaziti u kupaćim kostimima "da se ne bi uvrijedilo stanovništvo zemlje domaćina"

Ništa od razgolićenih natjecateljica ove godine na izboru za Miss svijeta. Naime, organizatori izbora ljepote koji se održava u Indoneziji potvrdili su da djevojke neće izlaziti u kupaćim kostimima "kako se ne bi uvrijedilo stanovništvo zemlje domaćina".

Umjesto kupaćih kostima, djevojke će za taj izlazak biti ogrnute pareima kako ne bi pokazale grudi i stražnjicu.

– Ne želimo nikoga uzrujati ili dovesti se u situaciju u kojoj ne pokazujemo poštovanje prema nekome – rekla je predsjednica organizacije izbora Miss svijeta Julia Morley.

>> Kanadskoj Miss Universe oduzeli titulu dan nakon pobjede

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije