Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni trokut

Kubanski Brad Pitt kriv za kraj braka J. Lo i Marca Anthonyja

'no'
Foto: 'Fotodesk /Vecernji list'
1/3
19.07.2011.
u 18:30

Kad ga je Jennifer Lopez angažirala da u ulozi njezina dragog nastupi u spotu za pjesmu "I'm Into You", Levy je za curu iz Bronxa imao samo riječi hvale.

Kad je prije nekoliko mjeseci Jennifer Lopez snimila spot za pjesmu "I'm Into You" s kubanskim glumcem Williamom Levyjem, nitko nije ni pomislio da se na snimanju dogodila afera.

Razvod glumca

Kubanski Brad Pitt nadimak je koji je Levy zaradio kada se prvi put pojavio u meksičkim telenovelama. Tridesetogodišnji je glumac očarao žene diljem svijeta, pa tako i Hrvatice koje su ga mogle gledati u serijama "Oprezno s anđelom" na HTV-u te "Pobjeda ljubavi" koju prikazuje Nova TV.

Kad ga je Jennifer Lopez angažirala da u ulozi njezina dragog nastupi u spotu za pjesmu "I'm Into You", Levy je za curu iz Bronxa imao samo riječi hvale:

– Jennifer je vrlo pozitivna osoba. Iznenadila me ležernošću, a najviše mi se svidjela jer je duhovita i zabavna – izjavio je Levy koji je za snimanja spota s J. Lo potpisao dokumente za razvod od supruge Elizabeth Gutiérrez, i to nakon osam godina braka. Međutim, ni to nije dovelo u sumnju savršenu vezu Jennifer Lopez i Marca Anthonyja koji su djelovali idilično, posebice nakon rođenja blizanaca Emme i Maxa.

Seksualno zlostavljanje

Da je braku pjevačice i pjevača došao kraj, vijest je koja ovih dana ne silazi sa svjetskih naslovnica, ali tek je nedavno u priču ubačen i Levy. Sve je više izvora koji potvrđuju njegovu vezu s Jennifer, iako je on to demantirao:

– To su gluposti! Moj odnos s Jennifer isključivo je profesionalan.

Je li se afera doista dogodila, doznat će se uskoro, a dotad Levy ima većih problema. Optužen je za seksualno zlostavljanje maloljetnice, premda je izjavio da je djevojka pristala na spolni odnos i tvrdila da je punoljetna.

Komentara 4

OR
ordinaryhandsome
18:50 19.07.2011.

\"Kubanski Brad Pitt\" lol...

Avatar gmail
gmail
23:43 19.07.2011.

Ne može nitko iz vana biti kriv za kraj braka.

BR
brainiac
01:36 20.07.2011.

Ostavila patuljastog smokljana zbog nabildanog frajera. lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije