Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serija "tajne"

Ksenija Pajić vraća se ulozi zlice: To mi je veliki glumački izazov

pajić
RTL Televizija
16.08.2013.
u 14:47

– Mojem je liku, Brigiti, prioritet novac, a naravno, s novcem je povezana i moć. Ne želi da joj itko stane na put u ostvarivanju ciljeva i planova, zbog čega će manipulacije i spletke biti njezina glavna oružja – opisuje svoj lik Ksenija

Poslije dvije godine televizijske pauze Ksenija Pajić vraća se na male ekrane u RTL-ovoj seriji “Tajne” koja kreće od jeseni. U njoj će popularna glumica igrati Brigitu Franić, zlicu koja će svojim spletkama zagorčati život likovima što će ih igrati Filip Juričić i Jelena Jovanova.

– Uvijek je veći glumački izazov igrati negativku. Zanimljivije je, ima puno više zapleta, a opet glumac mora braniti svoj lik. Izazov je pronalaziti razne varijante kako bih svom liku dala što ljudskije obličje. Mojem je liku, Brigiti, prioritet novac, a naravno, s novcem je povezana i moć. Ne želi da joj itko stane na put u ostvarivanju ciljeva i planova, zbog čega će manipulacije i spletke biti njezina glavna oružja – opisuje svoj lik Ksenija, koja će osim te uloge cijelu jesen odrađivati i predstave u svom matičnom kazalištu Gavelli.

Ekipa serije “Tajne” već nekoliko mjeseci predano snima, a Kseniju i glavnog junaka Filipa Juričića već smo gledali zajedno u seriji “Ljubav u zaleđu” u kojem su imali jednake uloge – Ksenija je bila zlica, a Filip dobrica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije