Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miljenica svih generacija

Ksenija Pajić: Već sam godinu dana u sretnoj vezi s liječnikom

Ksenija Pajić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
01.04.2017.
u 22:50

Kako joj intervjui ne bi bili, kaže, uvijek isti, glumica je ovaj put priznala da opet voli, a otvorila se i o odnosu s kćeri i starenju

Omiljena glumica svih generacija Ksenija Pajić najsretnija je kad radi. Nedavno smo je gledali u kinima u filmu “Sve najbolje”, u Gavelli igra u predstavi “Komet”, a priprema i novi komad s kazališnom grupom Lectirum. Šarmantna 55-godišnja Riječanka za Story je kazala kako se oporavila od problema s kralježnicom, a otkrila je i da je već godinu dana u vezi sa zagrebačkim liječnikom.

– Istina je da kod mene nema nekih skandala i da sam sama sebi već dosadna u intervjuima. Ali da ovaj put ne bude tako, otkrit ću vam da sam već godinu dana u sretnoj vezi s jednim zagrebačkim liječnikom. I o toj temi više ne bih. Nadam se da me razumijete. Uostalom, imam i drugih preokupacija koje me beskrajno vesele. Svoju divnu kćer Vitu, posao, psa... – kaže.

Imam divnu kćer, posao, psa...

A kad je o 25-godišnjoj kćeri Viti riječ, glumica ponosno nastavlja:

– Vitu na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji čeka još završni diplomski koncert klavira u klasi profesora Rubena Dalibaltayana. Studira i solo pjevanje kod profesorice Lidije Horvat Dunjko. Obožava glazbu i uživa u njoj. Njezino vježbanje na klaviru, a u posljednje vrijeme i pjevanje, već je godinama svakodnevica. Naravno da sam ponosna zbog svega i da mi je to užitak. Volim da mi dođe na premijeru i najbolji mi je kritičar. Pametna je i ima senzibiliteta za kazalište. Njoj uvijek vjerujem. Zajedno idemo na koncerte, volimo prirodu. Naravno da ima svoje društvo i obveze. Studirala je u Austriji, putovala na nastupe u Italiju. Ali nismo najbolje prijateljice. Ja sam mama, ona je moja kći. Savjetujem je, ali Vita je kompletna osoba, ima svoj život i razmišljanje. Tu sam da joj dam podršku kao roditelj – kaže Ksenija koja s kćeri često razgovara i o međuljudskim odnosima. A kad se osvrne na današnje stanje, kaže:

– Danas smo svi nekako užurbani u potrazi za srećom, uspjehom, vječnom mladošću i ljepotom. I sve treba biti najbolje. Kad mnogi shvate da to ne mogu postići jer život nije takav, onda neizbježno nastaju frustracije. Sigurno su za to zaslužni i mediji koji nameću određenu sliku uspjeha, sreće, zadovoljstva. Zbog toga ljudi padaju u depresiju i postaju nezadovoljni. Nažalost, živimo u takvom vremenu i mislim da se ne može puno toga promijeniti – smatra glumica pa nastavlja:

– Posljednjih 13 godina surađujem s kazališnom grupom Lectirum s kojom najviše gostujemo po Hrvatskoj. Mladen Čutura je osnivač i ravnatelj i od samih sam početaka u njegovim predstavama. Igrali smo puno naslova, a trenutačno pripremamo Čehovljeve jednočinke u kojima će igrati Zijad Gračić, Mladen Čutura, Barbara Vicković i ja. Redatelj je Vladimir Gerić, poznati prevoditelj, jedan od rijetkih koji rusku literaturu poznaje u dušu – govori Ksenija koja je imala problema s kralježnicom.

Godine su relativan pojam

Sada se, kaže, dobro osjeća. Kako bi ostala u dobroj formi, liječnici su joj savjetovali da redovito izvodi vježbe za kralježnicu. Mladošću pak nije opterećena.

– Sada ću vam reći što mi se nedavno dogodilo. Izišla sam u šetnju kasno navečer i srela nepoznatu gospođu koja mi je rekla: “Kako vi sličite na Kseniju Pajić.” Nisam na to reagirala. A ona mi je rekla: “Samo što ste vi mlađi od nje, ona je već stara koza.” Pa zar to nije fantastično?! Zar to ne dokazuje da su godine relativan pojam?

>> Vjerovali ili ne, Lidija Bačić ponovno izaziva. Pohvalila se da je tip-top

Ključne riječi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
10:16 02.04.2017.

sretno važno da se volite

MI
miso
08:46 03.04.2017.

Ksenija je zakon. Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije