Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumačka zvijezda

Ksenija Pajić: Nema sreće tamo gdje novac gospodari ljudima

pajic
Robert Anić/VLM
28.10.2011.
u 20:00

Iako u seriji "Loza" glumi Magdu, bahatu suprugu imućnog poduzetnika, glumica priznaje da joj je snobizam odbojan. Želi imati tek toliko koliko je potrebno za život s kćeri Vitom

Glumica Ksenija Pajić u dramskoj seriji “Loza” glumi Magdu, bahatu suprugu imućnog poduzetnika. No privatno nemaju puno sličnosti.

Jeste li ikada bili snob poput svog lika?

– Nisam, snobizam mi je odbojan. Materijalno mi je važno toliko da mogu osigurati život svom djetetu i sebi. Ako ljudi koji imaju viška novca dopuste da on gospodari njima, u takvom bogatstvu nema puno sreće.

Vaša kći Vita ima 20 godina. Biste li je podržali kada bi se zbog ljubavi ili posla odseli na drugi kraj svijeta?

– Vita je studentica druge godine Glazbene akademije i svaki njen izbor bio je suvisao i pametan i apsolutno joj vjerujem i podržavam u svemu. Ali ne bih voljela da ode baš na drugi kraj svijeta. Neka ostane malo bliže!

Ove godine navršili ste 50 godina. Odlično izgledate, koji je recept?

– Kada stignem, odem na pilates, koristi mi i fizički i psihički. A ostatak su životno zadovoljstvo i genetika. Moji mama i tata još su u snazi i mladoliki su.

Čime punite baterije?

– Obično se ne odmaram, a baterije punim samo ljeti i to plivanjem u moru na Bolu. Relaksira me kuhanje, a volim i čitati. Trenutačno čitam knjigu “Otmjenost ježa”.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
21:21 28.10.2011.

heheehehe niti tam nema srece de zena gospodori hehehehehe

ŠI
šimuka
20:26 28.10.2011.

Ako je istina ovo sa godinama,Ksenija palac gore.

KA
Karla
10:12 29.10.2011.

Sviđa mi se gospođa Ksenija i kao odlična glumica i kao pozitivna osoba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije