Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obnovljena veza

Kristina Sajko i Sergej Trifunović opet zajedno!

'14.04.2005., Zagreb - Modna revija u Sheratonu, Envy Room, Kristina Sajko.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
1/3
31.08.2010.
u 13:51

Beogradski glumac, uz čiji opis ide i ono ‘'veliki zavodnik'’, opet je u vezi sa zagrebačkom manekenkom Kristinom Sajko. Uhvaćeni su na plaži kako igraju odbojku na pijesku, a svaki osvojeni bod proslavili bi strasnim poljupcem.

Sergej Trifunović, beogradski glumac uz čiji opis ide i ono ‘'veliki zavodnik'’, opet je u vezi sa zagrebačkom manekenkom Kristinom Sajko, objavio je srpski časopis Alo! Tamošnji paparazzi uhvatili su ih na pješčanoj plaži kako igraju odbojku na pijesku, a svaki osvojeni bod proslavili bi strasnim poljupcem.

Još početkom ove godine pisalo se da je Sergej u vezi s Anom, kćeri srpskog političara Milorada Vučelića, a za Kristinu da ljubi beogradskog glazbenika Zorana Miličevića. No stara se ljubav rasplamsala pa su se glumac i manekenka opet zbližili. A tome je, piše Alo!, pridonio Los Angeles, u kojem oboje borave zbog poslovnih obveza, a kako ondje imaju zajedničke prijatelje, njihovi susreti bili su neizbježni.

Osim humora i temperamenta, ovom paru sada je poveznica i gluma jer Kristina se okušava i na tom polju

Komentara 1

PR
prp
14:53 31.08.2010.

Ja mislim da njih dvoje zajedno ali i svaki zasebno neće nikad ništa značajno postići. Njihov maksimum su ovakvi članci u medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije