Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao je

Kristina Mandarina na ćevapima s našim poznatim pjevačem

Kristina Mandarina
Foto: Instagram
1/5
29.11.2019.
u 09:30

Nakon što je Siniša Vuco izrazio želju za suradnjom s Kristinom Mandarinom, pjevač i Instagram zvijezda zajedno su večerali.

Otkako je stekla popularnost prodajući mandarine kod Podsuseskog mosta, Kristina Mandarina je postala neizbježna na Instagram sceni. Redovito svoje pratitelje časti Instagram pričama iz osobnog života, a poslijednjom objavom je iznenadila jer se na njoj pojavio - Siniša Vuco.

Naime, on je nedavno izrazio želju da surađuje s njom pa se vjeruje da je to bio i povod večere. Na kratkoj snimci vidljivo je da jedu ćevape dok se smiju uz njegove priče, a nakon toga uslijedili su Instagram storiji na kojima Kristina Mandarina pozira u BMW-u. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Kristinu trenutačno prati više od 58 tisuća pratitelja na Instagramu, a mnoge od njih zanimaju detalji iz njezina privatnog života. Svojim obožavateljima Kristina je odlučila dati priliku da joj postavljaju pitanja, a ona im je u odgovorima otkrila do sada nepoznate pojedinosti o sebi.

Progovorila je Kristina tako o plastičnim operacijama, ali i otkrila kako je smršavjela čak 20 kilograma. Na pitanje je li istina da je skinula određenu kilažu u proteklih nekoliko godina, Kristina je kazala kako je prije bila ''buca mala''.

– Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće – odgovorila je Kristina koja je inače visoka 170 centimetara. Pratiteljima je otkrila i tajnu čarobnog gubitka kilograma. – Nisam pravi primjer za to. Nisam jela danima. Uglavnom, bitno je da jedete povrće, voće i ništa poslije 18 sati - istaknula je.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Dodala je i kako je najbolje kada čovjek sam sebi zada neki cilj i toga se pridržava. Za sve one zainteresirane za njezine estetske korekcije otkrila je da je imala samo jednu operaciju povećanja grudi i to kad joj je bilo 19 godina. – Da mogu, bila bih balon svemirski, ali nekada treba postojati granica i ne forsirati svoje tijelo na nešto što samo ne može podnijeti – napisala je Kristina i dodala kako u usnama ima filere. Napomenula je i da nikada ne bi otišla na povećanje stražnjice te da taj zahvat ne bi nikome preporučila. Na Instagram storyjima požalila se i da je trenutačno bolesna, a neki od njezinih pratitelja kazali su joj da je tako jer se ''slabo odijeva''.

– Kako moji fanovi brinu za mene. Bez brige, i po debelim minusima mogu biti kratko obučena. Ali jednostavno zbog nedostatka sna i previše obaveza umor me najviše savladao – kazala je Kristina.
 

Komentara 2

SX
sudbina x
09:59 29.11.2019.

Vidimo da je nakon nekoliko dana obuke u Beogradu jako napredovala čak i više od Jelene Veljače...

SX
sudbina x
09:52 29.11.2019.

Sad će te Vuco izliječit...Pravome si došla u ruke...Iako ja mislim da bi za tebe dr.Ante Pavlović bio bolje rješenje...Pitaj Super Silvu ako ne vjeruješ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije