Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIBA NA TORTI

Kristijan uz pomoć kćeri osvojio visokih 18 bodova: 'Rekao bih da je desert zvijezda večeri uz Blanche'

Riba na torti
Foto: Nova TV
1/5
26.12.2023.
u 19:00

Kristijan je smislio i igru kojom je dodatno začinio večer. Organizirao je igru pitanja i odgovora, gdje je svatko napisao pitanje na papirić, a zatim su se ti papirići miješali i izvlačili redom, dok su svi odgovarali na pitanja koja su napisali drugi gost

Glumac Kristijan Ugrina, poznat po svojoj umjetničkoj svestranosti, hrabro je preuzeo ulogu domaćina u emisiji 'Riba na torti'. Zajedno sa svojom kćerkom Marijetom krenuo je u kuhanje večere prema meniju koji je osmislila Zvončica. 

Na njezinom meniju našle su se izvanredne delicije – juha od buče kao predjelo, zapečena teletina kao glavno jelo te cheesecake za desert. „Kad sam radila meni, razmišljala sam da bude jednostavno i da bude ukusno“, istaknula je Zvončica. Gosti su Kristijanovu interpretaciju njezinog menija od tri slijeda nagradili s ukupno 18 ribica, što potvrđuje da je zadatak zamjene menija itekako uspješno odrađen. „Ja ću Kikiju dati ocjenu četiri ribice, zbog toga što je zapravo petu ribicu osvojila Marijeta“, objasnila je autorica recepata Zvončica.

VEZANI ČLANCI: 

Budući da Alex ne jede meso, Marijeta se potrudila pripremiti za nju posebno glavno jelo. „Moje jelo koje sam dobila na iznenađenje je bila tjestenina s umakom od pesta. Bilo mi je super“, istaknula je Alex. Najviše se gostima svidio desert za koji se tražio komad više. 

„Rekao bih da je desert zvijezda večeri uz Blanche“, poručio je Igor te time posebno stavio naglasak na Marijetin trud i spretnost u kuhinji. Vjekoslavu je pak zanimalo zašto Kristijan svoju kćer naziva drugim imenom. „Mi kad kuhamo zovemo se Blanche i Pier“, objasnio je domaćin.

Kristijan je smislio i igru kojom je dodatno začinio večer. Organizirao je igru pitanja i odgovora, gdje je svatko napisao pitanje na papirić, a zatim su se ti papirići miješali i izvlačili redom, dok su svi odgovarali na pitanja koja su napisali drugi gosti.

Sljedeću večeru priprema Alex, čije je recepte kuhala Vjekoslava. Ne propustite pogledati čiji će meni izvući treća domaćica ovoga tjedna u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

VIDEO: Naša glumica nakon razvoda proslavila prvi zajednički Božić s novim partnerom, otkrili gdje su bili 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije