Naslovnica Showbiz TV

Kristijan Curavić: U Farmu idem zbog svoje bake

Nema mnogo muškaraca koji bi na tri mjeseca ostavili jednu od najljepših žena da bi proveli tri mjeseca u blatu. I to sa 15-ak osoba koje, bez obzira što nisu imale pošten hit već 20-ak godina, i dalje vjeruju da su zvijezde.
13. ožujka 2010. u 17:11 1 komentara 8 prikaza
pišek
Foto: Filip Brala/Pixsell

Odlazak Kristijana Curavića Kike na Farmu, osim njegovu bolju polovicu, voditeljicu na Novoj TV Nikolinu Pišek, iznenadio je i brojne stanovnike Lijepe Naše. Nema mnogo muškaraca koji bi na tri mjeseca ostavili jednu od najljepših žena da bi proveli tri mjeseca u blatu. I to sa 15-ak osoba koje, bez obzira što nisu imale pošten hit već 20-ak godina, i dalje, na našu žalost, vjeruju da su zvijezde. Mistere i starlete bolje da ne spominjemo.

Maslina je neobrana

Kike je, kaže, navikao na izazove, međutim odlazak na farmu, zanimljivo, nije posvetio Nikolini nego jednoj drugoj ženi koju jednako voli, svojoj staroj baki koja živi na otoku.

- Volim raditi i mislim da ću se bez problema uklopiti na farmi. No želim istaknuti da je ovo prvi put u životu da mogu nešto učiniti za svoju baku koja ima puno zemlje, loza, maslina i mislim da će biti najponosnija baka na svijetu kad me vidi kako radim na farmi. Moram istaknuti da ovo najviše radim zbog nje - poručio je Kike koji se boji samo sitnih spletki kakve su inače karakteristične za ovakvu vrstu reality showa.

- No nakon svih muka koje sam imao s nekoliko Vladinih ministarstava vezano uz ekoakciju čišćenja mora, daleko manji problem bit će mi kopati po blatu na farmi - kazao je svjetski rekorder u brojnim ronilačkim disciplinama, koji je naviknut na izazove i teške poslove, a na temelju toga u njegov dobar uspjeh vjeruje i njegova djevojka Nikolina Pišek.

Ronilac na suhom

- Bez obzira što je na farmu otišao bez mog blagoslova, vjerujem da može daleko dogurati jer je uporan i, kad nešto odluči, ide do samo kraja - poručila je jedna od najljepših voditeljica naglasivši da je Kike zbog cijele situacije u kazni, ali ne treba sumnjati da će Nikolina ipak svako malo gledati kako njezin ronilac “pliva” na “suhom”.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • avileno:

    - Volim raditi i mislim da ću se bez problema uklopiti na farmi. No želim istaknuti da je ovo prvi put u životu da mogu nešto učiniti za svoju baku koja ima puno zemlje, loza, maslina i mislim da će ... prikaži još! biti najponosnija baka na svijetu kad me vidi kako radim na farmi. Moram istaknuti da ovo najviše radim zbog nje!!!!!!!!Trebao je kod bake na farmu,da maslina ne ostane neobrana!