Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavne sage

Kristen Stewart varala Pattinsona s oženjenim redateljem?

sumrak saga
arhiva VL
25.07.2012.
u 10:57

Prema pisanju Us Weeklyja, mlada glumica i Rupert Sanders uhvaćeni su u strastvenom zagrljaju

Zbog zabranjene ljubavi vampira Edwarda Cullena i srednjoškolke Belle milijuni gledatelja pohitali su 2008. u kina kad je prikazan prvi nastavak “Sumrak sage” i ostali zavedeni romansom buntovne tinejdžerice koju glumi Kristen Stewart i samozatajnog zgodnog vampira u čiji je lik uskočio Robert Pattinson.

Privukla ga je buntom

Horda obožavatelja pratila je svaki korak Kristen i Roberta, a kada je odjeknula glasina da ljubavna iskra među njima nije odglumljena jer se odvija i u njihovu privatnom životu, ni paparazzi im nisu dali mira.
Par je dugo uvjeravao obožavatelje i medije da su takve glasine neistinite pokušavajući im prodati priču o prijateljstvu koje se rodilo na snimanju.
Njihova ljubav dokaz je dobila u kolovozu 2009. kad su snimljeni kako u Vancouveru zagrljeni slušaju koncert benda Kings of Leon, a godinu dana poslije i producent “Sumrak sage: Eclipse” Wyck Godfrey potvrdio je medijima da su Kristen i Edward ljubavni par.

Usto ih je zamolio da vezu ne prekidaju iduće dvije godine jer moraju snimiti još dva nastavka “Sumraka” pa ne bi bilo dobro da se mrze na setu. Godfraya su glumci poslušali, ili se barem tako činilo sve do jučer, kad je US Weekly objavio fotografije Kristenine nevjere. Pattinsona je prevarila s oženjenim 41-godišnjim redateljem i ocem dvoje djece Rupertom Sandersom, s kojim je radila na filmu “Snjeguljica i lovac” .
– Kirsten je očajna zbog pogreške koju je napravila, bila je to kriva procjena zbog koje se kaje. Ona nije htjela romansu s Rupertom – medije su u Kristenino ime uvjeravali njezini prijatelji pokušavajući prikazati glumičino nježno grljenje i poljupce s Rupertom – prijateljskim činom. Kristenina buntovnost i divlji duh privukli su Ruperta kad je birao glavnu glumicu za “Snjeguljicu i lovca”.
– Ona je jaka i svojeglava, nisam htio da Snjeguljicu glumi neka plašljivica, a Kirsten tu snagu pokazuje i na filmskom platnu i privatno – tepao je u medijima Rupert zvijezdi svog filma.
Razočarani obožavatelji
Fotografije nevjere 22-godišnje glumice obišla je svijet samo tjedan dana nakon što je 26-godišnji Pattinson u jednom intervju izjavio da ne razumije preljubnike.
– Moji su se roditelji upoznali kad je mami bilo 17, a tati 25 godina, i još uvijek su zajedno i jako su sretni. Odrastao sam vjerujući da ljudi mogu cijeli život voljeti samo jednu osobu i biti joj vjerni – rekao je Pattinson.
Ni obožavatelji joj nisu spremni oprostiti nevjeru, razočarani su što ljubavna priča Kristen i Roberta neće završiti vjenčanjem kao što je to bio slučaj kod njihovih filmskih junaka Edwarda i Belle.
“Kako je mogla to učiniti, prevariti ga s oženjenim muškarcem i ocem. To nikad ne bih očekivao od nje, razočaran sam”, komentari su bijesnih obožavatelja “Sumraka”.
Robert Pattinson jučer nije bio dostupan medijima, kao ni nevjerni redatelj.za jedan časopis.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije