Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna glumica

Majka potvrdila ili možda ne? Kristen Stewart ljubi svoju asistenticu?

Kristen Stewart
Foto: AbacaUsa.com/Press Association/PIXSELL
1/5
16.06.2015.
u 07:52

Jules Stewart navodno je za medije potvrdila da su cure par i da su jako zaljubljene

Majka glumice Kristen Stewart demantirala je medijske natpise koji su jučer obišli svijet. Prema njima, gospođa je potvrdila lezbijsku vezu svoje kćeri i Alicie Cargile, njezine asistentice.

Jules Stewart navodno je za medije potvrdila da su cure par i da su jako zaljubljene. – Jako je sretna. Upoznali smo njenu novu djevojku i sviđa nam se. Što se tu može ne prihvatiti? Ona je divna djevojka – izjavila je Jules. Gospođa je rekla kako kod nje vrijede načela slobodne ljubavi te je prihvatila da joj kći voli i muškarce i žene. Ipak, glasnogovornik glumice odbio je komentirati navode njezine majke, a i mama se u međuvremenu predomislila.

Jules je optužila tabloid The Mirror za pisanje neistina. Izjavila je kako je s novinarkom tabloida razgovarala o svom novom filmu, koji se bavi LGBT zajednicom pa je u tom smislu komentirala prava homoseksualaca u današnjem društvu. – Nikad nismo komentirali Kristen – rekla je Jules Stewart. Ipak, u razgovoru je upitana da komentira Alice Cargile, a izjavila je da je djevojka draga.

>>'Kristen Stewart uspjela je imati karijeru na račun redatelja'

>>Robert Pattinson i dalje u kontaktu s Kristen Stewart

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije