Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do 15.7 po 40 kuna

Krenula prodaja ulaznica za koncert Vatre u Domu sportova

vatra
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
25.06.2015.
u 12:24

Vatra će 23. listopada zasvirati u zagrebačkom Domu sportova, dvorani koja je mnogim glazbenicima svojevrsna potvrda truda, rada i krunski dokaz da su osvojili svoju publiku

Nakon što je virovitičko-zagrebački bend Vatra svirao u gotovo svakom zagrebačkom klubu, ali i klubovima i trgovima uzduž i poprijeko Lijepe naše, došlo je vrijeme i za onaj najvažniji, koncert karijere.

Vatra će 23. listopada zasvirati u zagrebačkom Domu sportova, dvorani koja je mnogim glazbenicima svojevrsna potvrda truda, rada i krunski dokaz da su osvojili svoju publiku.

Poznati po svojoj uigranosti na pozornici, ali i obilju emocija koje isporučuju na svakom svojem nastupu, Vatra je obećala tone istih, kao i vrhunski provod svima koji ih odluče posjetiti u Domu sportova i proslaviti s njima najvažniji trenutak njihove karijere. Zborno pjevanje hitova Tango, Tremolo, Saturn, Bilo je dobro dok je trajalo, Eskim, Ruska, je, potvrđuje to Vatrina publika na svakom koncertu, zagarantirano!

Vatri će se na pozornici, kao glazbeni gosti, pridružiti i ovogodišnji pobjednici Karlovačko RockOff-a koji je u punom zamahu. Karlovačko RockOff zamišljen je kao manifestacija kroz koju će nova generacija glazbenika ostvariti medijski, diskografski i koncertni proboj na scenu, a jedna od prvih stepenica biti će upravo nastup na velikoj pozornici Doma sportova.

Bend je sve ranoranioce odlučio počastiti early bird ulaznicama po cijeni od 40 kuna sve do 15.7.!

Potražite svoje ulaznice na: http://www.ticketshop.hr/hr/e/vatra/371/ 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije