Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Krenite u ljetnu avanturu s Koktelsima!

Koktels
Foto: Promo
1/11
24.05.2018.
u 15:48

- Ljeto je naše vrijeme, zato svake godine prije ljeta objavimo pjesmu koja će biti odlična glazbena kulisa brojnih partyja. „Kreni“ ima tekst koji se lako pamti, a ritam vas pokreće i tjera na ples - kažu Koktelsi

Koktelsi su prepoznatljivi po svojim jedinstvenim scenskim nastupima te kostimografiji za koncerte. Već godinama vladaju Istrom i Kvarnerom, ali novi singl zaraznog ritma osvojit će cijelu regiju.

- Ljeto je naše vrijeme, zato svake godine prije ljeta objavimo pjesmu koja će biti odlična glazbena kulisa brojnih partyja. „Kreni“ ima tekst koji se lako pamti, a ritam vas pokreće i tjera na ples, što su nam potvrdile i plesačice iz plesne skupine Cool Step koje su svojom koreografijom i energijom ispunile video spot. Veselimo se radnom ljetu i koncertima, a gdje sve nastupamo možete pratiti na našoj facebook stranici te nam se pridružiti na najboljim tulumima ove sezone!“- izjavio je karizmatični pjevač benda Nikola Peršić, koji ujedno potpisuje glazbu i tekst, a aranžman je produkt cijelog benda.

Video spot za ovu pjesmu sniman je na atraktivnim lokacijama juga Istre, na plažama Medulina i otočića Levana, a spot potpisuje Medvid produkcija iz Pule. Pjesma „Kreni“ probudit će u vama ljetno raspoloženje i podsjetiti na lude provode.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije