Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet spojeva tjedno

Kreće novi show na RTL-u! Već večeras uslijedit će vrlo intimno priznanje pred kamerama

Foto: RTL
1/10
21.11.2022.
u 16:45

Nakon čak dvaju propalih zaruka svestrani je Matija spreman pred kamerama potražiti onu pravu, a na vrata će mu već večeras pokucati čak šest djevojaka - fizioterapeutkinja, trenerica fitnessa, studentica kineziologije, studentica psihologije, njegovateljica te medicinska sestra.

Novi RTL-ov reality show 'Pet spojeva tjedno' počinje već večeras od 21.15 sati, a prvi u potragu za pravom ljubavi u samo tjedan dana kreće 30-godišnji Zagrepčanin Matija Hakala.

Nakon čak dvaju propalih zaruka svestrani je Matija spreman pred kamerama potražiti onu pravu, a na vrata će mu već večeras pokucati čak šest djevojaka - fizioterapeutkinja, trenerica fitnessa, studentica kineziologije, studentica psihologije, njegovateljica te medicinska sestra koju su gledatelji već upoznali u 'Gospodinu Savršenom'.

Svaka od njih posebna je na svoj način i spremna uložiti baš sve kako bi ga osvojila. Tako će neke od njih pripremiti posebno osmišljene taktike, ali i kreativne darove, neke će ga pokušati osvojiti plesom, neke zajedničkim interesima, a prvih ljubomornih iskrica neće nedostajati već na samom početku.

''Nametala se jako i uspjelo joj je'', komentirat će jedna djevojka svoju konkurenticu koja se probala približiti Matiji.

Foto: RTL

Iznenađenja neće nedostajati ni s Matijine strane pa će tako svoje iznenaditi vrlo intimnim priznanjem o propalim zarukama koje nisu očekivale!

Uz sva uzbuđenja, Matiju prve večeri očekuje i prvo izbacivanje pa će morati dobro promisliti koja je od djevojaka na njega ostavila najbolji dojam i pokazala svoje prave namjere...

Kako će proteći prva večer u kući, tko će se razočarati, tko zavoditi, a tko će napustiti show već prve večeri, gledatelji će doznati u novom reality showu 'Pet spojeva tjedno', večeras od 21.15 sati na RTL-u.

VIDEO Dramatične scene iz Zagreba sa snimanja filma, sudarili se automobil i tramvaj 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Beyonder
12:22 22.11.2022.

Zar ti ljudi nemaju roditelje i prijatelje da im opale šamar čim spomenu prijavu u takav cirkus

CO
coolman
19:17 21.11.2022.

Beograđanin, Šapčanin Šljivančanin da, ali nikada Istranin, Zagrepčanin, itd. Istrijan, Zagrepčan ili Zagrepčanec. Naučite konačno hrvatski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije