Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju s pobjednicom

Kraljica Austrije Conchita Wurst: Želim usrećiti cijeli svijet

Conchita Wurst
Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
1/7
12.05.2014.
u 15:29

Na upit što će biti nakon Eurosonga, Conchita Wurst je odgovorila kako će prvo pošteno proslaviti pobjedu, a nakon toga će vidjeti što će se zbivati dalje

Pod naslovom „Conchita Wurst: Želim usrećiti cijeli svijet“ i pod naslovom „Kraljica Austrije: Conchita Wurst u razgovoru o vremenu nakon song-contesta“, bradata pobjednica ovogodišnjeg Eurosonga iza koje se krije austrijski transvestit i umjetnik Tom Neuwirth (25) rekla je za austrijski dnevni list „Österreich“ kako je još uvijek pod dojmom svega što se je događalo u Kopenhagenu, gdje je njen „san postao stvarnost“.

„To vrijeme neću čitav svoj život zaboraviti. Reakcije publike stvarno su bile nevjerojatne. Cijelo sam vrijeme mogla samo plakati od sreće“, dodala je.

Na upit što će biti nakon Eurosonga, Conchita Wurst je odgovorila kako će prvo pošteno proslaviti pobjedu, a nakon toga će vidjeti što će se zbivati dalje.

„Imamo već nekoliko ponuda. Eurosong je dosad najveći miljokaz u mojoj karijeri, ali učinit ću sve da ne bude i posljednji“, istaknula je napomenuvši kako je pobjeda na Eurosongu važna odskočna daska u karijeri svakog pjevača.

„Važno je kako se koristi. Mi se sada sigurno nećemo odmarati. Odmah nastavljamo dalje. Moram usrećiti ostatak svijeta“, poručila je bradata austrijska pjevačica koja je preko noći postala svjetska zvijezda i omogućila Austriji da nakon 48 godina ponovno bude 2015. godine domaćin ove prestižne europske glazbene manifestacije.  

>>Pogledajte kako transvestit Conchita izgleda bez brade i perike

>>Reakcije na Conchitinu pobjedu: 'Ovo je kraj Europe!'

Komentara 73

TI
tiho2009
16:12 12.05.2014.

Kažu pobijedila je tolerancija i NE diskriminaciji u Europi. A što je tolerancija? Jel matematika trpi toleranciju? Ne može 1+1 biti 12 kada je 2. Može biti 12 ako to toleriramo. Kakve su ovo gluposti oko tolerancije?? Kažu ovakvi kaoo ovo biće su diskriminirani? Ok ako su ovi diskriminirani onda su i svi mlađi od 18 godina diskriminirani jer nemaju pravo glasa!! Dali bi bilo normalno da beba od mjesec dana izađe na izbore i glasa??? Mislim da prirodne norme treba ispunjavati svatko. Najopasnije od svega je kada se žele normalnom svijetu nametnuti neka "napredna lažna i izvrnuta ideologija" i kada se sve normalno prikazuje zaostalim. To je fašizam i teror nad normalnim svijetom. Najveća tragedija je što nikada nebi pobijedila ova pjesma da je izvođač normalna osoba. Ovakvim poput ovog jadnika trebaju pomoć stručnu!!!!

MO
moskito
15:52 12.05.2014.

Ona/On moze usreciti citav svijet samo ako se nikad vise ne pojavljuje u medijima.

Avatar anticenzura
anticenzura
15:52 12.05.2014.

Dobro Cochita, aj sad malo sjasi, necemo tvoje brke gledat po citave dane. Ja jos nisam cula ovu pjesmu, niti mi je u planu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije