Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDILA

Kraljevska obitelj proslavila Božić: Princ George nije se odvajao od svoje lizalice pa rastopio srca!

Kraljevska obitelj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
25.12.2016.
u 19:23

Ukrao pažnju princu i vojvotkinji!

Britanska kraljevska obitelja proslavila je Božić okupivši se na misnom slavlju u crkvi Svetog Marka kraj Buckleburyja na jugu Engleske, prenosi Reuters.

Ipak, pažnja nije bila usmjerena na vojvotkinju od Cambridga Kate, niti na njezinog supruga princa Williama.

Maleni princ George i njegova mlađa sestra Charlotte u svojim svečanim božićnim izdanjima još jednom su rastopili srca. A osobito je to pošlo za rukom malom Georgu, koji se nije želio odvojiti od svoje lizalice.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

>> Bez suza mali princ George počeo je avanturu u vrtiću

Komentara 3

Avatar Arkandjel
Arkandjel
21:32 25.12.2016.

Srcedrapajuće

DU
Deleted user
20:58 25.12.2016.

De je socijalna služba, dečec ne samo da si kvari zube lizalicom, nek su mu kratke hlače po zimi oblekli...ccc... nije lako biti mali princ...

DU
Deleted user
17:03 26.12.2016.

A to mali nosi kratke hlače i kaput?! Mora da su uposlili onog modnog mačka kaj stalno defilira po zagrebačkoj špici i padne u trans kad vidi kakvoga Japanca s foto-aparatom u ruci, misleći da njega slika…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije