Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARIS DŽINOVIĆ

Kralj meraka otkrio: 'Kafanu sam otvorio kako bih mogao piti kad hoću'

Haris Džinović
Foto: Screenshot
1/5
23.03.2018.
u 09:27

Popularni pjevač narodne glazbe u Parizu je živio 12 godina, a kavanu je zatvorio nakon tri godine jer je sve častio i ne bi mu ostalo ništa od zarade

Jedan od najpopularnijih pjevača narodne glazbe u regiji, legendarni Haris Džinović otvorio je dušu u emisiji "Balkanskom ulicom" na RTS-u i pričao o mnogim zanimljivim detaljima iz svoje bogate karijere. Džinovića su dva puta izbacili iz škole, a otkrio je i zašto je otvorio kavanu u Parizu.

– U Parizu sam ostao 12 godina, prijatelj i ja smo kupili kafanu kako bismo pili i kako nas konobari ne bi tjerali pred fajront.  Nikada nisam imao namjeru mikrofon zamijeniti tanjurom. Ali, sanjali smo da imamo kafanu u kojoj ćemo piti do kada hoćemo i da sami sebi napravimo fajront. Imali smo tada mogućnosti, pa smo si je mogli priuštiti.

Radila je fino, ali ja sam najveći krivac što nije ostala do danas zato što sam bio najbolji gost. Kad god bi došao neko, rekao bih "račun meni", "ovo ide na mene", "ovaj ne mora platiti" i sve tako ukrug. I na kraju dođe dan da pitam koliko smo zaradili, a on kaže: "Šefe, imamo samo za nabavu." Tako da smo je morali prodati, i to je era o kafani – rekao je Kralj meraka.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:51 23.03.2018.

A sada nesto o Nedi Ukraden, molim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije