Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gotovo je'

Kraj reality romanse: Prekinuli Marijana i Nemeš

marijana i nemeš
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
01.08.2014.
u 18:26

O svemu je dugo razmišljala, a najteže joj je bilo svoju odluku reći Nemešu

Još donedavno najpoznatiji par iz kuće Big Brothera  kleo se u vječnu ljubav no priča Marijane i Nemeša ipak nije dočekala sretan kraj, javlja RTL. Ova je Splićanka nakon tri i pol godine veze odlučila okrenuti novu životnu stranicu na kojoj neće biti ispisano ime 25-godišnjeg Beograđanina.

 - Da, prekid s Nemešom je konačan! To je agonija koja se duže odvijala. Pokušali smo raditi na tome. Ali, eto, ne ide. Gotovo je. Prekid nikad nije jednostavna stvar. Bilo s prijateljem ili osobom koju voliš. Bili smo dosta izloženi javnosti. I nije bila jednostavna odluka. Uf… Kraj je. Odluka je pala. Nemam više strpljenja, izjavila je Marijana Kovačević, pobjednica Big Brothera.

O svemu je dugo razmišljala, a najteže joj je bilo svoju odluku reći Nemešu.

- Imala sam najbolje namjere. Mislim da sam dala sve od sebe. Nemoj plakati Marijana. Ne ide. Žao mi je. I on je sam već shvatio. Kažem, to je bila agonija. Tu su se događale razne stvari. Ljubav ne pobjeđuje uvijek. Marijana je uvijek glupa, mutava. Nitko ne zna kako je biti Marijana i što sam sve prošla. I ne mora znati! Nadam se da će dušobrižnici napokon odahnuti. Gotovo je. Bit ću ja dobro. Nemeš je slobodan čovjek. Mlad je, dodaje Marijana.

>> Marijana: Nemeš i ja smo na pauzi

Ključne riječi

Komentara 8

DS
Danijel_S
18:48 01.08.2014.

Jako bitna vijest...

NT
nije_to_samobor
19:38 01.08.2014.

U svemu tome najveću je korist izvukao njen bivši suprug koji je dozvolio srbinu da mu iznese smeće iz kuće :)

Avatar Croa Croica
Croa Croica
19:15 01.08.2014.

Sad cu moci mirno spavati :)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije