Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadni prekid

Kraj petogodišnje ljubavi Ane Stunić i Vedrana Gulina

ana stunić
Foto: pixsell
1/3
18.04.2011.
u 11:57

Iako su ih mnogi vidjeli u braku, voditeljica "Red Carpeta" Ana Stunić i web dizajner Vedran Gulin nedavno su prekinuli dugogodišnju vezu

Voditeljicu Red Carpeta Anu Stunić mnogi su već vidjeli u braku s web dizajnerom Vedranom Gulinom, no petogodišnjoj ljubavi Zagrepčanke i Šibenčanina nedavno je došao kraj, piše Extra. Ana i Vedran godinama su bili idealab par, kupili su zajednički stan u središtu grada, putovali zajedno, imali planove za budućnost, no veza je iznenada pukla, što je Ana i potvrdila.

- Više nisam s Vedranom i to je sve što ću reći o svom privatnom životu, rekla je Ana koja je o svom dečku imala samo riječi hvale.

Opisala ga je kao muškarca kojeg bi svaka cura poželjela. Ipak, Vedranove vrline nisu uspjele održati vezu.

Ključne riječi

Komentara 9

SI
sikert
14:38 18.04.2011.

Ana, pardon, gospon je web dizajner. Kako ga možeš ljubiti kada smrdi na cigarete??? FUJ, FUJ,FUJ.

SI
sikert
14:35 18.04.2011.

Gledam te draga Ana svake nedjelje u RC-u i mislio sam da imaš nekakvog frajera zgodnog kao bilder zagrebački Dražen Vrbančić a sada vidim da je stvarno istinita izreka jednog američkog doktora da lijepe žene privlače izrazito ružni muškarci. Ovajj lik pored tebe kao da se tu našao slučajno da ima fotku sa TV poznatom osobom. Uostalom, svi ti dizajneri mode i stilisti su gay populacija. Dajmalo pogledaj opko sebe i vidjet češ puno lijepim mladih ljudi fakultetski obrazovanih, sportski orijentiranih, perspektivnih a ne stilista kome trbuh već sada smeta.

OB
-obrisani-
12:36 18.04.2011.

Udarna vjest u somaliji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije