Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S dečkom

Kourtney Kardashian snimala parodiju na majčin pornić

kourtney kardashian
Screenshot/Youtube
28.08.2013.
u 10:32

Kim Kardashian tvrdi kako je curenje njezina pornića u javnost bila jedna od najtežih stvari kroz koje je morala proći

Kim Kardashian tvrdi kako je curenje njezina pornića u javnost bila jedna od najtežih stvari kroz koje je morala proći. No Kourtney Kardashian očito vidi smiješnu stranu cijele tragedije pa je sa svojim dečkom Scottom Disickom odlučila rekonstruirati pornić. No nije odlučila rekonstruirati sestrinu slavnu snimku, već video svog očuha i majke Kris. Nakon što je Kris rekla da je sa suprugom napravila pornić, Kourtney i Scott su se odlučili na humorističan potez.

Kourtney je stavila periku i odjenula haljinu u kojoj je neodoljivo podsjećala na majku. Scott je nosio periku po uzoru na Brucea Jennera.  Osjećam se spremno da napravim remake tog nevjerojatnog pornića – rekla je Kourtney ozbiljno gledajući u kameru, a Khloe ju je, uz smijeh, snimala.

>>Opet je trudna? Obitelj Kardashian dobit će novog člana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije