Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preslatki dječak

Slavna zvijezda pokazala svog sina prvi put!

kourtney kardashian
Foto: Instagram
1/6
02.04.2015.
u 21:10

Odlučila je sa svijetom podijeliti fotografiju svog preslatkog dječaka – Reigna. Pokazala ga je obožavateljima i prijateljima na Instagramu, a maleni je zaista presladak

Kourtney Kardashian rodila je svoje treće dijete 14. prosinca, no držala ga je podalje od medija sve do danas.

Napokon je odlučila sa svijetom podijeliti fotografiju svog preslatkog dječaka – Reigna. Pokazala ga je obožavateljima i prijateljima na Instagramu, a maleni je zaista presladak. Odjeven u bijelu pidžamicu, Reign osvaja, a rastopio je i svoju slavnu majku. – Moj mali anđelčić, Reign Aston Disick – napisala je Kourtney uz fotografiju dječaka.

Fotografiju je odmah podijelila i ponosna baka Kris Jenner, pozvavši sve da upoznaju njenog prekrasnog unuka. Maleni je treće dijete Kourtney Kardashian i njenog dugogodišnjeg partnera Scotta Disicka. Već su roditelji petogodišnjeg Masona i dvogodišnje Penelope.

>>Kako zaraditi ozbiljan novac, a ne raditi ništa? On zna!

>>Iako joj je obećao da neće piti, razbio hotelsku sobu i potrošio tisuće dolara na alkohol

Komentara 2

ZA
zambezi
08:56 03.04.2015.

Joj,fala Bogu! Vec sam se uplasio da ce ga drzat do punoljetnosti zakljucanog u spajzi.

OB
Objektivno...
16:45 04.04.2015.

Ma ne... mali je presladak za tri imena. Ja bih mu dao još jedno . Sugar (šugar). Šugar Reign Aston Martin Mobile Opel Prekardašijan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije