Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaboravila je

Kotiga objavio što je pronašao u mikrovalnoj svoje sestre: Kao da ju nije koristila 300 godina

Dean Kotiga
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/9
19.07.2020.
u 14:04

Sestra je zaboravila da je kruh ostao  u mikrovalnoj, a Kotiga je priliku iskoristio kako bi se na njezin račun našalio s pratiteljima na društvenim mrežama.

Lovac iz 'Potjere', Dean Kotiga objavio je fotografiju pljesnivog kruha kojeg je našao u mikrovalnoj svoje sestre Deane. Sestra je zaboravila da je kruh ostao  u mikrovalnoj, a Kotiga je priliku iskoristio kako bi se na njezin račun našalio s pratiteljima na društvenim mrežama. 

Foto: Twitter

"Rekao bih da seka posljednje vrijeme nije koristila mikrovalnu. Feels like cirka 300 godina" napisao je na Twitteru, te podijelio dvije fotografije pljesnivog kruha. 
Podsjetimo, Kotiga je početkom srpnja gostovao u emisiji 'Nedjeljom u 2', gdje je otkrio što misli o slavi koju je stekao na društvenim mrežama.

- Imam dojam da me trenutno ljudi više znaju po Instagramu jer imam više od 100.000 pratitelja, a to mi nije drago. U godinu dana gluparanja po Instagramu postigao sam veći odjek neko u sedam godina pojavljivanja po kvizovima - zaključio je Kotiga koji je za kraj gledateljima poručio da više uživaju u životu, a manje se opterećuju stvarima na koje ne mogu utjecati.

 

Ključne riječi

Komentara 9

MI
mica1111
14:29 19.07.2020.

Sestra je sigurno oduševljena ovom objavom!

Avatar prahrvat
prahrvat
14:32 19.07.2020.

hvala na ovoj vijesti. baš sam razmisljao o tome šta je kotiga našao u mikrovalnoj. još jednom hvala

DU
Deleted user
14:33 19.07.2020.

Dean i Deana?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije