Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avantura

Konj je razumio nemir Nine Violić, a kobila nagazila Edvina Liverića

nina violić, edvin liverić
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/3
20.08.2010.
u 17:58

Uoči premijere “Revizora” na Dubrovačkim ljetnim igrama Nina Violić se s kolegom iz predstave Edvinom Liverićem pokušala riješiti stresa.

Samo dva dana uoči premijere “Revizora” na Dubrovačkim ljetnim igrama glumačka se ekipa uputila u Konavle gdje su se uz jahanje i vožnju motora pokušali opustiti. No već prvi susret oči u oči glumice Nine Violić s pastuhom Safirom nije prošao kao onaj otprije nekoliko godina kad je Nina satima na Brijunima jahala, pa čak ušla i u galop. Ovo je iskustvo bilo drukčije.

- Na konja ne treba sjedati ako nisi miran iznutra. Konji sve razumiju, osjetio je moju uznemirenost. Izgledao je kao da mi želi reći ‘razumijem kako ti je’. Jahala sam nekoliko minuta i onda osjetila da trebam sići – rekla je poznata glumica.
Razlog njezine uznemirenosti jest večerašnja premijera koju Dubrovnik s nestrpljenjem očekuje. Velik i zahtjevan komad glumačkoj ekipi tijekom mjesec dana proba u Dubrovniku nije ostavio vremena nizašto drugo. Jutarnje su probe bile u tvrđavi Revelin, a večernje pod Minčetom.

Vrištanje od sreće

– Na taj smo izlet otišli prije generalne probe i ja sam razmišljala o sto drugih stvari. No zato sam vrištala od sreće kad sam po jednom dijelu makadama sama vozila motor. Naime, jedino što znam voziti je barka, pa sam na motor sjela iza gospodina Pere, vlasnika ‘Kojan korala’ koji je brzo vozio i to mi je bila fora. Kad sam taj zeznuti dio odvozila sama, bila sam baš ponosna na svoje vozačko umijeće – kaže Nina.
Motori su oduševili i Edvina Liverića koji je s posebnim guštom jurio iznad konavoskih stijena.

– Kad sam se saživio i s kočnicom i s gasom te shvatio da vladam situacijom, dao sam si oduška. Guštao sam u prašini koja se dizala iza mene. Cijeli taj izlet u “Kojan koral” me ponio, osjetio sam kako adrenalin raste – govori Edvin Liverić.
Za razliku od glumačke ekipe koja nekoliko slobodnih sati dnevno koristi da napuni baterije, Edvin je na nogama već ranim jutrom jer mora prošetati kujicu Aju. Nina pak kaže da se u srpnju već dobro odmorila na Susku, gdje je dane provodila skakućući bosa i bez ogledala, a nakon premijere planira na desetak dana nekamo otputovati s kćeri Rozom.

Kobila se nije micala
Tijekom tog prvog susreta s konjima Edvinu Liveriću kobila je stala na nogu i nije se micala. Srećom, Edvin je prošao s nekoliko ogrebotina, istu večer odradio probu.

– Sam sam si kriv. Ispao sam glup jer sam na jahanje došao u sandalama. Malo mi je grubim kopitom zaderala kožu, no uspjeli smo je pomaknuti. Moja sestra se bavi kozarstvom i ima farmu na kojoj su dva konja pa me takva sitnica nije preplašila. No sve što smo doživjeli prekrasno je i razumijem zašto je to drugi najprodavaniji izlet Dubrovnika – kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije