Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Zagrebu

Bebek još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih pjevača u regiji

Zagreb: Koncert Željka Bebeka na Međunarodni dan žena u Ciboni
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/9
08.03.2018.
u 23:16

Kako je krenuo, Željko Bebek će “doživjeti stotu” na pozornici

Legendarni Željko Bebek rasprodanim je koncertom u prepunom KC Dražen Petrović u Zagrebu još jednom dokazao zašto je jedan od najboljih pjevača u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji. Iako je u 73. godini, Bebek je pred 7000 ljudi pokazao zavidnu kondiciju i na koncertu koji je trajao skoro tri sata isporučio nam najveće hitove iz svoje bogate karijere. 

Koncert je otvorio uspješnicom “Ono nešto naše” s aktualnog, istoimenog albuma, po kojem se i zove aktualna turneja. Publika se odmah rasplesala i burno pozdravila Bebeka koji je kazao kako “neće puno pričati”, kako bi otpjevao što više pjesama. Uslijedile su “Ja po kafanama”, “Tijana”, “Prvak svijeta”, ali i bezvremenski hitovi Bijelog dugmeta poput “Na zadnjem sjedištu moga auta”, “Ako možeš zaboravi” i “Ipak poželim neko pismo”.

Zagreb: Koncert Željka Bebeka na Međunarodni dan žena u Ciboni
1/20

Željka je pratio odlični prateći bend na čelu s Branimirom Mihaljevićem na klavijaturama, a upoznali smo i njihove nasljednike. U jednom trenutku na maloj pozornici pridružili su im se Zvonimir Bebek na gitari, te Marko i Matej Mihaljević na drugoj gitari i violini, te s očevima izveli “Selmu”, “Ima neka tajna veza” i “Loše vino”. Željko je tada damama u prvim redovima podijelio ruže, kao poklon za Dan žena.Kao posebni gosti nastupili su i Gospodari noći, te Franka Batelić, koja je sa Željkom otpjevala “Jabuke i vino”, hit iz 1983., kojeg je u originalu s njim pjevala Zana Nimani

Vrhunac koncerta pripao je starim hitovima Bijelog dugmeta - “Doživjeti stotu”, Svi marš na ples”, “Da sam pekar” i “Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac”, “Ne spavaj mala moja muzika dok svira”, te obradi Indexa “Sve ove godine”, dok smo na kraju čuli njegove najveće solo hitove “Žuta ruža”, “Dabogda te voda odnijela”, “Sinoć sam pola kafane popio”, “Da je sreće bilo”, te naravno “Laku noć svirači”, koju je pjevala cijela dvorana.

Kako je krenuo, Željko Bebek će “doživjeti stotu” na pozornici. A njemu to nije nikakva gnjavaža u životu...

Komentara 31

SA
samograd
23:49 08.03.2018.

Kojoj regiji?Regiji država,Hrvatska ,Slovenija,Mađarska ??Ili na Zapadnom Balkanu gdje Hrvatske nema??

BI
billynik
23:44 08.03.2018.

Ne mogu večernjakova piskarala bez regiona, vuču vas korjeni??

DU
Deleted user
23:36 08.03.2018.

zamislite..jednom madjarskom..albanskom..njemackom..spanjolskom ili bilo kom drugom pivacu..da napisu..jedan od najboljih pivaca u regiji..ha..ha..koji sprimitivci zive u drzavi hrvatskoj..to je za umrit od smija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije