Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prve fotografije

Konačno otkrila kako je izgledala skupocjena vjenčanica

kim kardashian
Foto: Twitter
1/2
27.05.2014.
u 18:22

Kim Kardashian odlučila se za bijelu čipkastu haljinu s dugačkim šlepom, nešto pristojniju verziju od one koja se možda očekivala od nje

Kim Kardashian i Kanye West definitivno su imali jedno od vjenčanja godine. I dok stalno izlaze novi detalji raskošne ceremonije održane u Firenci tijekom proteklog vikenda, poznata starleta tek je danas objavila najzanimljiviji detalj – kako je izgledala ručno izrađena Givenchy Haute Couture vjenčanica.

Kim se odlučila za bijelu čipkastu haljinu s dugačkim šlepom, nešto pristojniju verziju od one koja se možda očekivala od nje.

Prve službene fotografije pokazuju i prvi poljubac novopečenih mladenaca, nakon kojega su presretni prošetali između obitelji i prijatelja.

Nakon što su ušli u bračnu luku, uslijedila je večera s četiri slijeda te torta od sedam katova. Kim se presvukla u kraću Balmain haljinu, dok je Kanye držao dvadesetominutni govor.

>>Kim Kardashian i Kanye West službeno vjenčani

Komentara 1

LU
Lujo123
22:25 27.05.2014.

Gospođo Kovačević spasili ste me u zadnji čas. Ja više nisam mogel spati kak me je mučilo kaj nisam imal ove podatke koje ste vi tak suvereno iznjeli u svojem genijalnom članku. Kaj vas nije ni malo sram pisati takvee budalaštine? Koga zdravoga može zanimati kaj delaju i kak se oblače ovi zgubidani i drogeraši? Da nisam tak pristojan kak jesam poslalbi i vas i vaš članak u 3PM, ali nebum jer sam pristojan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije