Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našla novu ljubav

Konačno krenula dalje i zaboravila Biebera

selena gomez
Foto: Instagram
1/7
19.01.2015.
u 17:12

Selena Gomez i DJ Zedd očito su u novoj vezi. Naime, lijepa glumica i pjevačica potaknula je glasine o novoj ljubavi kada je na svom Instagramu objavila fotografiju s mladim glazbenikom

Selena Gomez i DJ Zedd očito su u novoj vezi. Naime, lijepa glumica i pjevačica potaknula je glasine o novoj ljubavi kada je na svom Instagramu objavila fotografiju s mladim glazbenikom.

Budući da je tek počela snimanje novog filma, odvojena je od novog dečka te joj nedostaje. Otvoreno je to i napisala te potakla svoje fanove na sretne pretpostavke.

– Nedostaje mi L.A. i ovaj tu, samo malo večeras. Snimanje počinje uskoro – Fundamentals of Caregiving – napisala je na Instagramu Selena.

Istu fotografiju objavio je i Zedd na svom Instagramu pa je očito par spreman priznati vezu. Pojavili su se zajedno na dodjeli Zlatnih globusa, držeći se za ruke.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Selena Gomez spremna je za osnivanje obitelji – sama!

>>Selena Gomez prebolijeva Justina s nogometašem Sejadom Salihovićem?

Komentara 2

DU
Deleted user
05:21 20.01.2015.

Nije dobar redosljed, Najprije je zaboravila Buggera, i onda je krenula dalje!

OB
Objektivno...
08:49 20.01.2015.

Kako nije sa mnom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije