Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša predsjednica

Kolinda Grabar-Kitarović na tribine stigla u elegantnoj haljini, u rukama je ponosno držala hrvatsku zastavu

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarović na stadionu prati utakmicu Hrvatske i Maroka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
17.12.2022.
u 16:41

Kolinda Grabar-Kitarović ovog je puta na tribine stigla u elegantnoj bijeloj haljini koju je dodatno podigao upečatljiv modni detalj, a riječ je o marami na 'kockice' koju je stavila oko vrata. Kosu je i ovog puta svezala u svoju prepoznatljivu punđu.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je na stadion kako bi još jednom pružila podršku našim vatrenima u pohodu na broncu protiv Maroka. Grabar-Kitarović ovog je puta na tribine stigla u elegantnoj bijeloj haljini koju je dodatno podigao upečatljiv modni detalj, a riječ je o marami na 'kockice' koju je stavila oko vrata. Kosu je i ovog puta svezala u svoju prepoznatljivu punđu, a u rukama je ponosno držala hrvatsku zastavu. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Kolinda je na tribinama snimljena nakon što se na Instagramu pohvalila druženjem s marokanskim navijačima u Dohi. "Sjajna atmosfera na Souq Waqifu prije utakmice Hrvatske i Maroka", napisala je kratko na Instagramu. 

Dan uoči utakmice Kolinda je prisustvovala jednom modnom događaju.  Za oti  priliku odjenula je crveni sako s velikom mašnom, te duge crvene hlače, a u opisu fotografije napisala je kako je riječ o dizajnu hrvatske modne kreatorice Kristine Burje. Kombinaciju je upotpunila šalom, torbicom i cipelama u istoj boji.  "Qatar Fashion United by CR Runway, proslava mode, kulture i glazbe. Predstavljam hrvatski dizajn s varijantom odijela prikazanom na EXPO2020 Hrvatskom paviljonu, popularnom u Zaljevu" napisala je Kolinda uz fotografiju koju je lajkalo više od 6000 ljudi. Brzo su krenuli i pozitivni komentari. 

"Zgodna predsjednica", "Jako si lijepa i elegantna", "Prekrasna", "Izvrsna žena, dobro predstavlja ljepotu svoje zemlje", "Prelijepa", "Život je ljepši kad te vidim", "Lijepa naša", pisali su joj pratitelji. 

Inače, bivša predsjednica je mnoge zaintrigirala modnim kombinacijama koje je nosila dok je pratila utakmice naše reprezentacije.  U Dohi je zajedno s ostalim navijačima žustro bodrila našu reprezentaciju tijekom utakmice koju su igrali s Belgijom. Na toj utakmici se pojavila u hrvatskom dresu, a prije toga je cijeli dan provela s našim navijačima i bodrila vatrene. I na utakmicama prije toga imala je također zanimljiv modni odabir. Na utakmici Hrvatska - Kanada naše vatrene je bodrila u narodnoj nošnji iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja, baš kao i na našoj šahovnici. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Komentara 16

DU
Deleted user
16:55 17.12.2022.

Lijepa bivsa predsjednica, ambosadorica " Lijepe Nase", Doci ce dan kad cemo ponovno imati pravu Predsjedni(ka)cu ! Naprijed Hrvatska idemo po broncu koja sja kao zlato! :)

BU
burza
19:12 17.12.2022.

Gdje je sada admin da dozvoljava takve prostacke komentare prema bivsoj predsjednici da to pisu za milanovica odmah brisanje

SA
sargu123
17:28 17.12.2022.

"Gdje je kamera tu sam i ja"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije