Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBIMAC NACIJE

Koliki ste fan Baby Lasagne? Provjerite znanje u našem kvizu

Malmo:  Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/20
18.05.2024.
u 10:11

Veliko srce pokazao je i kada je odbio vladinu nagradu od 50 tisuća eura u ime bolesne djece. Koliko znate o Baby Lasagni provjerite u našem kvizu. Ako znate odgovore na svih deset pitanja, onda ste Markov veliki fan!

Ne sjećamo se kad je neki glazbenik tako ujedinio Hrvatsku kao Marko Purišić. Baby Lasagna je sve oduševio pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", koja je na Euroviziji osvojila drugo mjesto. Nakon povratka u domovinu dočekalo ga je nekoliko tisuća obožavatelja, a ubrzo je rasprodao i tri koncerta na zagrebačkoj Šalati. Veliko srce pokazao je i kada je odbio vladinu nagradu od 50 tisuća eura u ime bolesne djece. Koliko znate o Baby Lasagni provjerite u našem kvizu. Ako znate odgovore na svih deset pitanja, onda ste Markov veliki fan! 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije