Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno zajedno

Koji prekid? Na zabavi se pojavili sretniji no ikada

jennifer aniston justin theroux
Foto: Twitter
1/2
04.03.2014.
u 16:32

Tri tjedna nakon što je provela 45. rođendan daleko od zaručnika, Jennifer Aniston i Justin Theroux viđeni su na jednoj zabavi

Prošla su tri tjedna otkako je Jennifer Aniston rođendan provela daleko od zaručnika Justina Therouxa, no nasreću, čini se kako unatoč glasinama nema problema za sretan par.

Nepoznati izvor kaže kako je par izgledao sretnije no ikada na zabavi uoči Oscara koju je organizirao Motion Picture and Television Fund u Beverly Hills Hotelu.

- Jen Aniston izgledala predivno s novom kratkom frizurom, zaručničkim prstenom i crnom haljinom. Ona i Justin izgledali su sretni po onome što sam vidio. Ne izgleda kao da su u lošim odnosima - ispričao je očevidac.

Ovo je bio prvi put da su Jen i Justin viđeni zajedno otkako je on njezin 45. rođendan proveo u New Yorku, tulumareći s prijateljima, dok je ona slavila u LA-u sa svojim prijateljima.

>>Odvojeni: Jennifer Aniston proslavila 45. rođendan bez dečka

Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije