Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi ne prestaju

Kličkova zaručnica završila na liječenju zbog depresije!

'Hayden Panettiere arrives at the 70th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel, Beverly Hills, California on January 13, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/9
14.10.2015.
u 22:38

Iako se činilo da su poteškoće iza nje, Hayden je odlučila potražiti stručnu pomoć zbog postporođajne depresije s kojom se bori od prosinca prošle godine kada je na svijet donijela kćer Kayu Evdokiju

Nakon što je i javno u jednom intervjuu javno priznala da se bori s postporođajnom depresijom glumica Hayden Panettiere odlučila je potražiti stručnu pomoć.

Zaručnica Vladimira Klička prijavila se u klinički centar na liječenje, a vijest je za US Weekly potvrdio glumičin glasnogovornik. 

– Hayden se vlastitom voljom prijavila na liječenje, zatražila je profesionalnu pomoć u borbi s postporođajnom depresijom. Moli medije za privatnost tijekom razdoblja liječenja – stoji u priopćenju. 

Glumica je u prosincu prošle godine na svijet je donijela kćer Kayu Evdokiju nakon čega se suočila s bolesti.

– O tome treba govoriti. Žene kojima se to dogodi trebaju znati da nisu usamljeni slučaj i da se sve može izliječiti – kazala je mlada majka u svom posljednjem intervjuu.

Depresija ju nije pokolebala pa unatoč poteškoćama s kojima se suočava 26-godišnja Hayden naglašava kako želi još djece.

>>Kličkova zaručnica o postporođajnoj depresiji: 'Žene niste same'

>>Glumica Hayden Panettiere rodila djevojčicu Kayu Evdokiju Kličko

Komentara 1

ZA
zambezi
07:45 15.10.2015.

Sad mi je ošo cijeli dan ukrivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije