Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeno poluvrijeme

Kleopatra Madonna spektaklom na Super Bowlu vratila se na tron

madonna (1)
Foto: Pixsell
1/11
06.02.2012.
u 10:52

Na nogometnom stadionu u Indianapolisu kraljica popa izvela je dvanaestominutni "miks" svojih hitova uključujući novi singl "Give Me All Your Luvin" te "Vogue", "Like a Prayer" i "Music".

Na pozornicu stadiona u Indianapolisu, 53-godišnja Madonna došla je, skrivajući se iza perja, u kostimu egipatske kraljice Kleopatre. Pratili su je plesači odjeveni kao antički vojnici. Kraljica popa preksinoć je priredila 13-minutni glazbeni spektakl u poluvremenu Super Bowla.

Glamurozni show otvorila je hitom “Vogue” iz 1990. godine. Dok je pjevala “Music”, poskliznula se, ali uspjela je održati ravnotežu na jednoj nozi. Samo se nasmijala, ponovila korake i nastavila plesati. S tribina joj je pljeskalo 70.000 vatrenih obožavatelja američkog nogometa.

Gipka Madonna pjevačkom dvojcu LFMAO, koji joj se pridružio na pozornici, popela se i sjela na ramena. Ubrzo je zlatno-crnu Givenchyjevu haljinu upotpunila zlatnim pomponima i premijerno izvela novi singl “Give me All Your Luvin”.

Plesala je s repericom Nicki Minaj, a britanska glazbenica M.I.A. nakratko joj je pokušala ukrasti show. Naljutila je gledatelje bahato im pokazavši srednji prst i psujući u kameru. Madonni se takvo ponašanje sigurno nije svidjelo s obzirom na intervju koji je dala prije finala Super Bowla.

– Sve će biti savršeno. Neće i nikome se ne smije vidjeti bradavica – šalila se pjevačica na račun Janet Jackson, kojoj su prije osam godina usred TV prijenosa ispale grudi iz preuskog korzeta.

Prema kritičarima, najbolji show u karijeri kraljica popa završila je pjesmom “Like A Prayer” s Cee-Lo Greenom. Publiku je pozdravila riječima “mir svijetu” i nestala iza pozornice. Time je jasno poručila da njezino vrijeme, svim novim glazbenicama usprkos, nije prošlo.

Završava novi album, singl će objaviti potkraj ovog mjeseca, a onda će na turneju tijekom koje, sve se češće šuška, svratiti i u Hrvatsku.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:16 06.02.2012.

Jako dobar nastup Madonne.

NY
Nyc1
11:59 07.02.2012.

Puno vike nizasto ! Pjevačica prosjecnih vokalnih kvaliteta za live show ! Samo su njene studijskie snimke kvalitetne !!!

NY
Nyc1
12:04 07.02.2012.

K( L ) eopatra !???!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije