Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO

Klasnićeva bivša žena u naručju mladog pjevača Dade Kukića

Patricia Klasnić
Foto: Copyright Večernji list
1/4
26.06.2012.
u 12:30

Par je u noćnom klubu u Hamburgu razmjenjivao nježne dodire i poglede slobodna Brak s nevjernim nogometašem ovih će dana i službeno biti okončan

Razvod braka Ivana i Patricije Klasnić bit će okončan za koji dan, a čini se da će uskoro bivša supruga 32-godišnjeg nogometaša kraj bračnoga života dočekati u zagrljaju drugog muškarca.

Zajedno otišli iz kluba

Naime, lijepa 35-godišnja Njemica prošli je vikend u noćnom klubu u Hamburgu ulovljena kako izmjenjuje dodire s jednim od najpopularnijih hrvatskih pjevača u Njemačkoj, mlađahnim Dadom Kukićem. Dado je te večeri nastupao u klubu, a u pauzama je prisno razgovarao s Patricijom. Nakon završene gaže zajedno su otišli iz kluba. Poznat kao veliki miljenik žena, Dado Kukić, kako nam je i potvrdio, nedavno je okončao dugogodišnju vezu. Je li razlog prekida atraktivna crnka možemo samo nagađati, isto kao i to je li, nakon Ivana, novi mlađi muškarac u njezinu životu razlog što Patricija izgleda bolje nego ikada, kako su posvjedočili posjetitelji kluba u Hamburgu. Na naše pitanje je li, nakon godinu i pol dana otkako se razišla od muža, ponovno zaljubljena u Hrvata, odgovorila je:

- Ne planiram do kraja života ostati sama, a je li u moj život već ušao Dado ili netko drugi, zadržat ću za sebe.

Znala da je muž vara

Mladi šarmer nam je pak potvrdio da je Patriciju nedavno upoznao te da uživa u njezinu društvu. Opisao ju je u superlativima i tako dao naslutiti da ih zaista veže više od prijateljstva.

- Patricia je zanimljiva, pametna, atraktivna i jako lijepa - nježno kaže pjevač u dijaspori. A puno manje nježnih riječi Patricia Klasnić imala je za muža u nedavnom intervjuu za emisiju Red Carpet Nove TV. Istaknula je da ju je suprugova nevjera jako povrijedila i ponizila te da Ivan živi svoju drugu mladost.

- Godinama sam znala da me vara, ali nisam htjela to prihvatiti - rekla je, dok Klasnić ne želi komentirati njene optužbe. Za suprugovu nevjeru, podsjetimo, doznala je kada ga je nenajavljeno posjetila u Manchesteru gdje je pronašla fotografije i stvari druge žene.

 

Komentara 21

LI
Livi
13:03 26.06.2012.

Nazalost, takve nam moralne vertikale daju dobar primjer kako se treba njegovati i cuvati brak. Za VL to je prikladna vijest da se bolje proda. Kao da nema bezbroj ljudi koji se svim silama trude sacuvati brak i odgojiti djecu.

BR
Brdi69
13:07 26.06.2012.

Hallo Klasnicu Ivane..jesi ispao PAPK!! Mislimo si da si frajer..a Patricija ti ga metnula..I pokazala..koji si Rogonja ispao:) mislis da samo ti..saras okolo..bit ce..da te je ona..puno prije vozala..nego sto si ti mislia..Kakav nogometas..takav I papak!!!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:02 27.06.2012.

Uvjek ima neko ko hoce,...kad ovaj nece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije