Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavljenički program

Klasik TV drugi rođendan slavi novim i starim hitovima

'povratakkatarine08_nnn_ekr_'
Foto: ''
1/4
28.10.2012.
u 08:00

Jedna od gledanijih kabelskih televizija za dvije godine postojanja emitirat će seriju "Jesen stiže, Dunjo moja"

S idejom da otvorimo prostor za filmove i serije bivše Jugoslavije, ali i nove filmove iz cijele regije, koji se nemaju gdje vidjeti, prije dvije godine krenula je priča Klasik TV-a. I shvatili smo da je to ljudima nedostajalo jer po gledanosti smo kontinuirano u prvih 20 kabelskih programa – ispričao je Igor Tomljanović, direktor programa televizije koja slavi drugi rođendan, i dodao:

– Nećemo slaviti s tortom, ali hoćemo kroz program. Tako u dogovoru s glumcem i redateljem Ljubišom Samardžićem u studenome kreće njegova odlična serija "Jesen stiže, Dunjo moja". A svoju hrvatsku premijeru doživjet će i kultna humoristična serija "Crni Gruja". Obje serije emitirat će se utorkom.

Pri izboru programa i kupnje filmskih paketa pazi se da bude podjednaka zastupljenost filmografije svih regija. Neki od noviteta koji se počinju emitirati u slavljeničkom mjesecu studenome je i film "Virtualna stvarnost" čija je premijera 8. studenoga. Kreće i serija "Povratak Katarine Kožul" s Almom Pricom, Mustafom Nadarevićem i Ivom Gregurevićem u glavnim ulogama. Film "Ledina" ima premijeru 15., "Nevinost bez zaštite" 22., a "Povratak" s Batom Živojinovićem 29. studenoga.

Čeka nas i dokumentarna poslastica Petra Krelje "Slavenka ili o boli", i to već ovaj četvrtak. Fenomenalan rad "Šutka, knjiga rekorda" na programu je 10. studenoga, a autobiografski dokumentarac Nedžada Begovića "Sasvim lično" 30. studenoga.

Komentara 1

KR
krle3
09:55 28.10.2012.

Neojugoslovenska TV koja promice uglavnom srpske filmove financirane hrvatskim novcem. Gadljivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije