Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pamela Ramljak:

Klasični pop nije dovoljno komercijalan, zato sam napravila iskorak

08.12.2014., Zagreb - Pjevacica Pamela Ramljak, portret Photo:
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/7
10.05.2015.
u 12:50

Pjevačica predstavlja pjesmu "Ispod kože"

Pamela Ramljak je ovaj tjedan predstavila spot za novu pjesmu "Ispod kože" i ispričala nam kako je spot nastao te koji su joj novi glazbeni planovi.

Koliki ste odmak učinili u pjesmi "Ispod kože" u odnosu na svoj dosadašnji glazbeni izričaj?

– Priličan. Do sada sam "plivala" u klasičnom popu koji volim, ali mislim da za naše tržište nije dovoljno komercijalan. Pjesma "Ispod kože" je veliki zaokret za mene i uvjerena sam da je dobar početak jedne uspješnije priče.

Kako se rukometaš Filip Ivić snašao u ulozi zavodnika u spotu?

– Bio je jako simpatičan. Došao je na snimanje između dva treninga i završio cijelo snimanje u dva sata. Tako da se usudim reći da je bio izvrstan za nekoga tko nije imao iskustva s nečim sličnim. Bilo je dosta smijeha s obje strane.

Kada radite novi glazbeni materijal, je li suprug prvi kojemu ga dajete na slušanje?

– Uglavnom, i moram priznati da je surov i realan i nikad ne kaže ono što bih htjela čuti (smijeh), ali zato je pun hvale za novu pjesmu, što mi je vrlo drago jer dosad nikad nije tako reagirao ni na jednu pjesmu.

Kakvi su vam planovi za ljeto?

Kako stvari stoje, samo u srpnju imat ću par slobodnih vikenda i tad ću ići na godišnji. Ostalo ljeto mi je radno i već sad se veselim kombiju, dečkima iz benda i glupiranju po Hrvatskoj.

>>Strastveni zagrljali Pamele Ramljak i mladog rukometaša u novom spotu

Komentara 6

AL
Alkana
16:24 10.05.2015.

Nikakva pjesma! Možda dobra za Rozgu ili Severinu, ali Pamela bi trebala pjevati bolje pjesme. Razočarana sam"!

SA
samoborka
18:15 10.05.2015.

Katastrofa Pamela. Ne glumataj nego iskreno priznaj da si i ti zaigrala na balkanski dernek stil. Welcome to turbofolk club! Jad i bijeda...

RZ
Rocky.Zg
19:15 10.05.2015.

Severina je presla u cajke uz pokazivanje nogu i sisa odavno, sada je slijede Rozga, Pamela a i ostale ce. Ja to ne mogu uopce slusati, ali ocito to ima svoju publiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije